24. feb 2010 16:52
SYU, prav ti si me spodbodla da se javim.Po poklicu sem kmetijski tehnik, žal nikoli nisem delala v svojem poklicu, nisem iz kmetije, niti vrta nimam, sem pa vesela če me kdo prosi za pomoč v tej smeri.Z nasvetom, še raje pa kakemu prijatelju kaj obrežem ali presadim. Dvajset let sem delala v državni upravi, pa moram reči da mi ni bilo najbolj všeč.Sedaj delam administrativna dela v krasni privat firmi, kjer ob problemih stopimo skupaj, ob dobro opravljenem delu pa tudi kdaj pa kdaj nazdravimo. To se mi ne zdi nič groznega!!!K moji predstavitvi pa si me spodbudila predvsem zato, ker si opazila da se nekateri nočemo predstavit. Prav pogrešam da kaj o tem napiše ena gospa ki zna toooliko povedat o modi, štrikanju šal ovratnikov?? in še čem. Naj mi omenjena gospa ne zameri.
Naj pa omenim še to, da mi je zelo zanimiv poklic mizarka. Moj dedek je bil mizar, mislila sem,da punce niso za ta poklic, sedaj pa vidim da smo prave vražje babnice in da se lahko politimo vsega.
Mnogo zadovoljstva pri opravljanju kakršnega koli dela, še najbolj pa pri ustvarjanju kulinaričnih dobrot.
mejačka