15. jan 2008 12:45
Sem ekonomski tehnik, delam v družinskem trgovskem podjetju kjer sem deklica za vse. Včasih tudi pečem pecivo ki ga zaposleni z veseljem pojejo ob kavici. nsns
15. jan 2008 12:45
Sem ekonomski tehnik, delam v družinskem trgovskem podjetju kjer sem deklica za vse. Včasih tudi pečem pecivo ki ga zaposleni z veseljem pojejo ob kavici. nsns
16. jan 2008 9:20
Joan, Sonček, Ninja24, Živica, Jana2, Talija, pa še jaz. Če sem bila natančna, same pravnice. Ninja 24, kdaj pa greš na PDI? LP fordfiesta
17. jan 2008 13:35
Pozdrav! Še ena geografinja, sicet študentka 4. letnika. Drugače pa turistična vodnica z največjim veseljem do tega poklica. Upam, da tudi po diplomi ostanem v turističnih vodah. A sem edina "vodička" tukaj? lp vsem tamara tamara
17. jan 2008 14:36
Kača in Juma, dragi kolegici! Poleg skupnega poklica nas združuje še veselje do kuhanja. Lepo to! kastrolca
17. jan 2008 14:56
Tudi jaz geografinja (+etnologinja), že 10 let pa delam v knjižnici, kje pa rajš ne povem, ha ha! LP vsem, ki ste samo po srcu ostali geografi!!! ajrin
17. jan 2008 16:51
oj jst sm pa po poklicu frizerka,ki je nardila še tečaj klasične masaže (ki velja kot poklic) potem pa še trgovsko kar pa tudi delam evo to je to lp dorka
18. jan 2008 14:44
Sem višja medicinska sestra, ki delam v ambulanti za sladkorne bolnike ene manjših slovenskih bolnišnic. Največ delam na področju zdravstvene vzgoje; moje specialno področje je zdrava prehrana. Veliko se srečujem tudi s pripravniki in študenti, kar mi je v posebno zadovoljstvo. O zdravi prehrani grem predavat tudi raznim društvom, če me povabijo. pandora
28. feb 2008 15:58
živilska tehnologinja, žal pa moje delo ni tako kreativno, kot morda izgleda.... robida
28. feb 2008 17:02
Hey! še jst, še jst torej, jst sm pa zaenkrat še ekonomski tehnik (uradno), drugače pa absolventka na Fakulteti za upravo in upam da bom kmalu dipl. upravni organizator (v elementu iskanja službe verjetno...) lp Follow your dreams....
17. jun 2008 0:04
Komaj danes sem zasledila to temo,ker se mi zdi zanimiva, bom kar nadaljevala z njo.
Jaz sem trgovka, poslovodja, imam nekaj tečajev in izkušenj za sabo v aranžiranju konfetnih šopkov ter daril in zadnjih 10 let delam kot maserka v zdravilišču. Ko bom pa velika bom slaščičarka
....kako gre že una...sanja svinja o koruzi.......
Zanimivo pa je,da večina VAS je dipl., inž., mag., dr., .........same glavce... če imate kaj viška (pameti) KUPIM!!!
Lep pozdravček
niagaraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Jabolčne kremšnite