Kaj smo po poklicu

barbay  

član od: 4.1.2008

sporočila: 202

9. jan 2008 20:07

Kemijski tehnik, vendar zaposlena kot kolorist. Zdravju škodljivo. barbay

mamka  

član od: 10.7.2006

sporočila: 434

9. jan 2008 20:28

Visoka upravna, prodana za 8 ur na dan državi. Doma pa sem gospa. Zato ker sem poročena. Sicer od gospe "ništa", bi rekli naši sosedje. mamka

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

9. jan 2008 21:38

habibti je napisal/a:
Če sem dovolj natančno prebrala, sem prva tu, ki bo čez kakšen mesec postala dr.dent.med., torej bom zobozdravnica. Samo še en izpit, pa bo! Še dobro, da nam po šest let dolgem faxu ni treba še diplome pisati! habibti
Torej boš ti ena od tistih, ki se jih na smrt bojim (dobesedno - raje še desetkrat rodit, kot enkrat k tebi in tvojim kolegom) Issi

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

9. jan 2008 22:02

Jaz sem po poklicu dipl. org. manager. Delam pa kot asistent za marketing. ANJA

habibti  

član od: 16.2.2007

sporočila: 182

9. jan 2008 22:13

Tehnologija in znanje napredujeta, zato obiski pri zbozdravniku niso več tako travmatski, kot včasih. Seveda je treba pravilno ščetkati zobe z mehko ščetko, 2x na dan in vsak dan uporabljati zobno nitko. S tem so obiski pri zobozdravniku mnogo prijetnejši! Sama skušam biti nežna in sem vesela, da so pacienti zadovoljni z menoj. Upam, da ti razen rednih pregledov ne bo treba k zobozdravniku. Verjemi, da je nam tudi težko, ko pacienta boli! habibti

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

9. jan 2008 22:25

Joj habibti, upam da te nisem užalila! Ni bil to moj namen in popolnoma ti verjamem. Pri meni gre bolj za strah sam kot pa bolečino. Nazadnje ko sem bila pri zobozdravniku, mi je samo rekel "Odprite usta", pa sem padla v nezavest. Priznavam; samo strah, s katerim pa moram seveda opraviti sama v svoji glavi. Škoda le, ker ubogi revež ni izkoristil priložnosti in mi nezavestni opravil vse kar mi pač mora No, hvalabogu pa tega nisem prenesla na otroka, saj jima je obisk zobozdravnika malenkost, s katero opravita kar sama, med poukom (na srečo imamo čudovito zobozdravnico kar na šoli). Issi

habibti  

član od: 16.2.2007

sporočila: 182

9. jan 2008 22:29

:) Nič nisem užaljena. Smo si pač različni. Tudi take paciente imamo. Sem pa vesela, da otroka nimata podobnih težav. Verjamem, da je težko, ko veš, da moraš na pregled in te čaka strah. Upam,da bo tudi tebe kdaj minilo. Mogoče se pa lahko naučiš kaj od svojih otrok habibti

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

10. jan 2008 7:29

Odkar imam fajn zobozdravnico, se je tudi moja travma iz otroštva končala. Loni Makaroni

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

10. jan 2008 7:47

Dej nehi, no, zobozdravnica, pa fajn. ežoj

Pekarica  

član od: 10.10.2005

sporočila: 255

10. jan 2008 7:53

Imam končano Srednjo pedagoško šolo, zdaj pa mi manjka še nekaj izpitov do diplome na mariborski poslovni ekonomiji. Popravljam namreč napake iz mladostnih let, ko sem študij zanemarila. Drugače sem zaposlena na zavarovalnici, delujem tudi na lokalnem radiju...občasno lektoriram tekste, najraje pa tičim v kuhinji, kjer neznansko uživam pri kuhanju in pripravi slaščic. Pekarica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti