11. jan 2008 21:49
jernej je napisal/a: | ||||
|
Verjamem, ja, in sem hvaležna, da mi je bilo to prihranjeno. Pa še kaj drugega tudi.
Hvala bogu, zdravje služi. Naj vsem vam tudi. Mamamia
mamamia
11. jan 2008 21:49
jernej je napisal/a: | ||||
|
Verjamem, ja, in sem hvaležna, da mi je bilo to prihranjeno. Pa še kaj drugega tudi.
Hvala bogu, zdravje služi. Naj vsem vam tudi. Mamamia
mamamia
12. jan 2008 0:17
hmmmm... Nobene računalničarke več tuki? Al pa vsaj računalničarja? Sej vem, da nas je punc zelo malo, ampak vseeno sem kakšno pričakovala... Urša
12. jan 2008 8:26
Jah mene tudi preseneča, sem še najbližje. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 15. jan 2008 11:08:02
12. jan 2008 12:19
Bolje kot nič Urša
12. jan 2008 17:08
urssa je napisal/a: |
hmmmm... Nobene računalničarke več tuki? Al pa vsaj računalničarja? Sej vem, da nas je punc zelo malo, ampak vseeno sem kakšno pričakovala... Urša |
Smo, smo
Nena
12. jan 2008 18:09
Kako ste vse pridne. Meni pa se je tako mudilo biti mama.Sem pa vseno naredila nekaj poklicev- šivilja, trgovka in ekonomski tehnik, trenutno zaposlena v trgovini. Ko se je starejša hči vpisovala na faks me je vabila naj grem z njo, češ bova skupaj študirali pa sem kar obupala. Raje sedim pred računalnikom in spremljam KulSlo. lili_stef
15. jan 2008 10:48
Ja lili_stef , sej si bila pridna, le malokdo se lahko pohvali z tremi poklici., Lepo pa radi se imejmo ursa40
15. jan 2008 11:09
mimika, čestitke, tudi jaz sem dodiplomc geografinja, bila sem 2 leti za tabo... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
15. jan 2008 12:29
Oj, Kača, kolegica! Tudi sama sem socialna delavka, pa je žal nikoli zaposlena v tem poklicu. Delo združujem v komerciali, na uvozu, naučila sem se v ta namen treh jezikov; saj bistvu sem kar zadovoljna. Ko postane situacija v službi že preveč stresna, ko mi dviguje pokrov, pa hrepenim po delu v svojem poklicu. Saj vem, da bi to lahko bilo še bolj stresno, menim pa, da odvisno kje in kaj bi delala. Lep dan želim! jumaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehova potica po receptu moje mame
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko