9. jan 2008 9:13
no povem pa še moj poklic jaz sem slaščičarka 1821980
9. jan 2008 9:13
no povem pa še moj poklic jaz sem slaščičarka 1821980
9. jan 2008 10:46
Jaz pa sem šivilja. tanya017
9. jan 2008 11:18
Formalna izobrazba v naravoslovju ( ne, nisem cvetličar ), dodatno ( permanentno ) izobraževanje v naravoslovju in prehrambeni tehnologiji ( po domače: vrtnarstvo in kulinarika ). ežoj
9. jan 2008 12:19
Mali varaš zveni kot Jaka Šraufciger...
9. jan 2008 13:01
PTT tehnik, pa že dolgo več ne delam na Pošti. Sem tajnica v prevozniškem podjetju ( danes je 10 let ). Ročna dela so mi odklop. Želja, da bi bila slaščičarka ali šivilja, se mi izpolni ob vsakem možnem prostem času, kadar ne vrtnarim in ne preganjam otrok po hiši, naj se enkrat že začnejo učiti in pospravljati za sabo. Pa že od enega 15 leta hujšam, pa imam še vedno preveč kil. Lep pozdrav, Klavdija http://kamnitnik.moj-album.com/album/1048193/
9. jan 2008 13:05
Klavdija, tole so tvoje mojstrovine na moj-album? Moram reči, da si pravi multi talent,...tiste rožice za mobitel so mi taaako všeč, da o tortah ne govorim,... Jelenckova
9. jan 2008 14:19
klavdija,a veš da sva v žlahti in maja kar prnes eno tisto piškotnico. aja pa polna naj bo prosim hvala že sedaj anaeva
9. jan 2008 14:25
Ekonomist, imam svoj računovodski servis. Svoj poklic imam rada, zelo rada pa tudi kuham in pečem - predvsem rada eksperimentiram. Res pa je, da do takrat, ko sem se poročila in šla na svoje, nisem kaj prida znala pripravit. Doma je bila namreč stara mama, ki je kuhala, pekla in nas razvajala- tudi tako, da meni ni bilo potrebno narediti čisto nič. Takrat se mi je to zdelo fajn, ko pa je bilo potrebno začet kuhat pa sem bila prez vsakega znanja. Pa sem imela v službi prijazne sodelavke, ki so z menoj delile svoje priljubljene recepte in tudi z nasveti niso skoparile. In potem je prišel internet - in odkrila sem kulslo - in kuhanje je postalo enostavno in prijetno. neny111
9. jan 2008 15:41
Če sem dovolj natančno prebrala, sem prva tu, ki bo čez kakšen mesec postala dr.dent.med., torej bom zobozdravnica. Samo še en izpit, pa bo! Še dobro, da nam po šest let dolgem faxu ni treba še diplome pisati! habibti
9. jan 2008 16:00
zdravnica. lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Enostavna zelena juha
Bovla z metuljčki