8. jan 2008 13:26
Mali varaš, a misliš, da te bo katera tu na kosilo vabila, al kaj??? ela
8. jan 2008 13:26
Mali varaš, a misliš, da te bo katera tu na kosilo vabila, al kaj??? ela
8. jan 2008 13:29
Pri nas pa nescafeja ne pijemo, streho imamo pa ravno zamenjano. Loni Makaroni
8. jan 2008 13:42
Zanimivo, javil se je samo en moški, če sem dobro preletel stare poste. No jaz pa sem metalurški tehnik, hobi pa je kuhanje in pečenje. simond
8. jan 2008 14:03
Sem ekonomski tehnik z enim semestrom razrednega pouka (potem sem ugotovila, da to ni zame). Letos pa bo 10 let odkar delam v privat firmi kot tajnica. Lp, Nataša
8. jan 2008 14:17
Mali varaš je napisal/a: |
Toti Dolenci pa so škrti.Do zdaj, nam je gazda ,samo enkrat prineso pletenko cvička. Te, ko smo smrekico postavli. Ne Božične , ono na rušti. Vino pa kislo, kak sam hudič. Bi bolše naredo , če bi v glažih od kumarc postrego. Bi vsaj mislili, da kis pijemo. Pa lubusumni so Dolenci.Toti je že taki. Ženo vedno z dvora v hišo tera. Mali varaš |
8. jan 2008 15:04
Svetovalna delavka na srednji šoli, po potrebi pa še učiteljica slovenščine, psihologije ... Doma pa "stroga mami", včasih še lektorica in inštuktorica sosedovim "mulcem".
8. jan 2008 15:22
alexis je napisal/a: |
Ja zgleda, da nisi pri pravih Dolenjcih, sicer pa, če bi bil ti dober Štajerc bi verjetno tud več za pit dobil. Tako da.... alexis |
Jaz sem dipl.kemijski tehnolog, delam več ali manj v svojem fohu, bi mi pa včasih prav prišlo kakšno močnejše znanje ekonomije (alexis, pridem na inštrukcije)
LP, V.
8. jan 2008 17:20
VilmaS je napisal/a: |
... bi mi pa včasih prav prišlo kakšno močnejše znanje ekonomije (alexis, pridem na inštrukcije)LP, V. |
8. jan 2008 17:58
alexis, prakse pač ne dobiš v šoli, nauči se pa tam vsak, kolikor mu duša da (enim se res da bolj malo). Sploh pa, saj se vse življenje učimo, ne? rimljanka
8. jan 2008 18:17
A se kumi sveti, keri je toti Mali varaš? Meni se, haha! tumpika ma vas radaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Špageti karbonara