5. jan 2008 19:31
Moje izkušnje z izdelki iz kataloške prodaje so pozitivni. Posteljnina -mečkanka na zadrgo izpred skoraj 5 let je več na postelji kot na omari, je takšna kot ob nakupu (Neckermann).
Hlače in blazerje zase (ženske) pa najraje kupim ravno pri Neckemannu ali pa v Quelle, ne vem zakaj so mi vedno prav, pa še cenovno je ugodno. Kadar si hočem kupiti hlače v kateri od tekstilnih prodajalen imam hude težave, nazadnje so mi v Modiani trgovke znosile vse hlače moje velikosti na kup (cca 15 kom), a ravno prav na meni niso stale nobene, ali so bile prevelike v pasu ali preozke čez boke.
Kvaliteta pa je glede ženskih oblačil najslabša pri Moda Plus potem je Neckemann in Quelle.
Glede zamenjave kupljenih oblačil jo najbolje odnesete ti Neckemnannu, kjer lahko brezplačno vrnete izdelek v roku 15 dni, ki vam je premajhen ali prevelik in si ob vračilu naročite isti večji ali manjši izdelek, seveda brez plačila stroškov prodaje. Quelle in Moda plus nimata brezplačne menjave izdelka, vsaj tako je bilo do nedavnega. Lahko si vrnil izdelek v roku 15 dni in so ti vrnili ceno izdelka.
lipa1