Vložki za čevlje

nana1  

član od: 3.2.2007

sporočila: 202

tema odprta - 4. jan 2008 13:57 | ogledi: 7.526 | odgovori: 9

Imam prošnjo. Obstoja neka firma, ki izdeluje vložke za čevlje po obrisu stopala.

Torej: stopiš na neko "indigo" in potem na papir. Po tem obrisu ti naredijo vložke. Potem ti jih pošljejo po pošti domov. Cena je bila v sit cca. 15.ooo.

Ali kdo pozna to podjetje, kako bi stopila v stik z njimi in če ima kdo od vas njihove vložke in kako ste z njimi zadovoljni.

Že v naprej hvala za odgovore.

Aja, baje so nekje iz štajerske.

nana1

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

4. jan 2008 14:05

Kopiram z neta:

Ortopedski vložki po meri za obutev VUš Boleče, utrujene noge? Slaba prekrvavitev, mrzle ali vroče noge? Imate bolečine v stopalih, gležnjih, kolenih, kolkih in križu? Imate otiščance, kurja očesa, razpokana ali hrapava stopala? Ste veliko na nogah? Ste športnik ali rekreativec? če ne nosite unikatnih čevljev, si omislite unikatne usnjene ortopedske vložke narejene na osnovi odtisa vaših stopal in občutili boste razliko. Hodili boste bolj sproščeno, lahkotno in udobno ter lajšali in preprečevali vse zgoraj navedene tegobe. Ortopedski vložki VUš so primerni za nošnjo v vseh vrstah športne obutve. Romedica Roman Vrčkovnik s.p. Gosposka 9 2000 Maribor Telefon: 040 713 431 Telefaks: 02 426 05 47 Loni Makaroni

zuzek  

član od: 1.12.2006

sporočila: 120

4. jan 2008 16:27

...podobno vložke sem imela jaz..indigo...pa odtis stopal....nezadovoljna.........stanejo ca 25€ zuzek

drejcek  

član od: 11.1.2004

sporočila: 1028

4. jan 2008 19:31

http://www.ortopedica.si/ No, meni so zelo pomagali, nosim jih že drugo leto, predvsem pa se baje opazi, da veliko lepše hodim in ne mečem več nog pred sabo, pa tudi telesna drža se mi je baje precej popravila, čeprav priznam, da to ni nobeno nadomestilo za telovadbo. Aja, predstavili so se mi na Študenstski areni.

Pa še dokaz, ki je tudi mene, večnega skeptika, dokončno prepričal, da zadeva ni lari-fari: dal sem jih v gojzarje in hodil v njih en teden po hribih, na nogah sem jih imel cel dan. Zadnje dni sem komaj hodil, tako so me noge bolele; toliko vložek vpliva na deformirano nogo, da jo počasi preoblikuje nazaj. Čisto zadnji dan sem jih vzel ven, ker drugače ne bi mogel več hodit. bolečine so bile prehude.

Odločitev je pa vsekakor odvisna od posameznika, nikogar ne silim, niti ne delam reklame, taka je zgolj moja izkušnja.  

Drejček Sporočilo je spremenil(a) drejcek dne 04. jan 2008 23:03:54

ElaS  

član od: 3.10.2007

sporočila: 56

4. jan 2008 21:14

Oče je naročil ene take vložke. (ne vem naziva) Čisto nič jih ne pohvali. Sploh ne vem, če jih še uporablja. Mislim da se veliko bolj splača dati 50 do 60 € za kvalitetno obutev, kot pa za tiste vložke.. Povem iz domačih izkušenj. Ko smo nabavili kvalitetno obutev, tudi noge niso več bolele. lp ElaS

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

4. jan 2008 22:23

Mene so natanko s temi enkrat "nafarbali". Brez veze. Za ta denar bi si raje kupila boljše čevlje. Saj se je lepo hodilo s tistim, to je pa tudi vse. Atina

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

4. jan 2008 23:33

Moj oče jih ima tudi od Ortopedice in je zadovoljen.

Namerava nabaviti nove in jih je kontaktiral po telefonu, pa so mu maso za odtis poslali po pošti.

Nasja

oliva  

član od: 21.3.2005

sporočila: 312

7. jan 2008 18:46

Elas in Atina, strinjam se z vama. TUdi mene so nafarbali na enem od sejmov v Ljubljani. Nosim jih že, vendar ne občutim nobene razlike. Jaz sem jih naročila vse 3 pare, kolegica samo en komplet in tudi ona ne občuti nobene razlike. V glavnem - ne priporočam. Lp oliva

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 556

7. jan 2008 20:21

Za takšne vložke imajo včasih predstavitve v večjih nakupovalnih središčih. Sama sem enkrat nanj stopile v intersparu.Resda je predstavnik firme lepo povedal kje me boli in da naj bi imela vkleščen živec na levi strani,a se zaenkrat nisem odločila zanje.Cena ni bla glih nizka takratnih15000 sit in če ne pomaga je to metanje denarja skozi okno.Neverjam ravno preveč v taka izdelke. Malo sumljivo se mi zdi,da bo nekdo iz mojega odtisa stopala na indigi razbral kje mene boli.Sem se pa na to spomnila en mesec nazaj,ko mi je vrat totalno zaštekal in sem hodila kot robot. chappy

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

7. jan 2008 21:19

Vidim, da se večina ljudi še vedno preveč pusti vplivati prodajalcem. Ne vem zakaj sploh kupujete ortopedske vložke, če jih ne potrebujete. Torej najprej piščite vzrok vaših težav. Ortopedski vložki so super za tiste, ki imajo deformirano nogo in ga potrebujejo kot oporo stopalu. Vsak pa ima na začetku veliko težav, ker mu to predstavlja kot tujek v vložku, zato ga tudi ne moreš nositi non stop, ampak postopoma čas podaljšuješ. Če človek vztraja se pa rezultati pokažejo. Noben ˝kvaliteten˝čevelj tega ne more nadomestiti, je pa priporočljivo tak vložek vstaviti v ta kvaliteten čevelj, ki pa ne sme imeti anatomsko oblikovano steljko. Torej če imate težave, vam bo ortoped priporočil, kje jih naročite, predvsem so to čevljarji, ki izdelujejo ortopedsko obutev po meri in delajo v sodelovanju z njimi, ali pa se lahko sami odločite in naročite vložke ali čevlje. Če koga zanima, mu na ZP sporočim enega. Odtis se vzame zato, da se vidi, kje imate deformirano stopalo in da vedo, kako naj vam vložek oblikujejo. Prav zato vam tega ne more nadomestiti noben čevelj. Ne nasedajte pa raznim akviziterjem, ki bi vam prodali tudi zobno protezo, čeprav imate še svoje zobe. LENČA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti