5. jan 2008 0:32
V Billi se po mojih izkušnjah in primerjavi cen še najbolj splača. Sploh če naletite na akcije. seherezada
5. jan 2008 0:32
V Billi se po mojih izkušnjah in primerjavi cen še najbolj splača. Sploh če naletite na akcije. seherezada
5. jan 2008 21:10
v Avstriji je bilo super. Smo kupile kar nekaj stvari. Zapirajo Pimkie trgovino in je vse -70%. In ne morete verjeti: pod "defekt" cunje sem našla kavbojke katerim je manjkal le gumb in uganite koliko sem plačala za njih??? 1€ Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
2. jan 2013 11:24
No kdaj se začnejo te razprodaje v Avstriji? Je bolje v Celovcu ali Gradcu?
Lila Roza
2. jan 2013 11:47
Iz prve roke vam povem, ker imam do avstrijskih tgovin bližje, kot do naših. Cene so bolj ali manj enake, Hofer ima določene stvari naš cenej, določene pa njihov. Enako je v Šparu. So pa v lekarnah ceneje zdravila brez recepta. V omenjene trgovine hodim redno, ne vem pa za druge. Sem pa bila ravno danes pri sosedih in sem videla na vitrinah velike letake z popusti, torej smatram , da so se razprodaje že začele.Je pa bolje preveriti iz bolj zanesljivega vira.lp
kvačkaricaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Kavna torta (Coffee cake )