3. jan 2008 23:32
No,
da še jaz kakšno rečem o bolečinah. Še iz študentskih časov sem podedoval zelo močne ( občasne ) glavobole. Bolelo me je zatilje, pomagali so edino močni analgetiki, včasih je to bil plivadon, cafetin in saridon, zaužil sem ponavadi dva različna, pomagalo je par ur ( pomagalo tako, da je bolečina postala znosna ), potem pa spet tablete in tako dva tri dni, potem sem bil miren kakšen teden, potem pa spet znova. Včasih sem službeno precej potoval, več me je skrbelo, da ne pozabim tablete kot da bi pozabil potni list.
Enkrat pozneje so se pojavile občasne bolečine žolči. Zdravniku nisem hodil, z eno sodelavko smo postavili diagnozo, bodoči da je ona bila žolčni bolnik, sem si pri njej posodil kakšno tableto ko sem imel " obdobje napadov ". Včasih je z žolčjo znalo bit zelo boleče, mogel sem zaspat edino če sem nekako čudno sključen klečal pri postelji.
Človek se navadi na bolečine in sem nekaj časa živel v " sožitju ". Potem pride čas, in firma v kateri sem delal gre v stečaj, meni takoj prenehajo težave z žolčjo. Po nekaj leti me žena nažene in meni prenehajo glavoboli ( če sem slučajno imel kakšen glavobol, ponavadi pri kakšnem hujšem prehladu, mi je pomagal navaden aspirin ). Tako sem v miru preživel več kot deset let, potem so se pojavile srčne težave ( pa ne z ženskami ), ampak je to že druga zgodba.
elaphus,
men se zdi, da si ti rimljanko čist pogruntala, tudi jaz je imam na sumu da hodi v srednjo šolo.
ežoj