4. jan 2008 19:26
Bli doma sami. Na žalost moj mož in hčerki ne marajo vse te hrane ki ste jo opisovali, da je bila pri vas na mizi, čeprov jaz pa zelo rada probavam različne stvari. Nardila sem kar dunajca, kupla in vrgla v fritezo medaljončke za tavečjo hčero, mlajša itak ne je mesa, pa pomfri in tatarsko , ki dem jo sama jedla. Nakupla sem seveda tudi pršut in tatarca ter ostalo ampak smo se prej tko najedl, da nam ni pol več pasal jest. Pol je pa tamlajša šla ob 20h spat,večja in mož na kavč, jaz pa v kopalnico. Sem se mal uredila, frizurco in make up, da lepša zakorakam v novo leto. No, korakala (beri plesala) nisem nč, ker sta bla mojadva tko dolgočasna na kavču in se jima ni nč dal počet. Jaz sem si pa en martini natočila in šla na balkon na en cigaret (pa drgač sploh ne kadim), ter gledala po okolic , so se vidli ogjemeti. Tud jaz sem se jima mal na kavču pridružla, ker sama itak nisem mela kej počet. Ob 24h smo nazdravli z otroško penino (je punca že nos vihala,ker ne mara mehurčkov) nato sm šla v spalnico še po mlajšo, da smo ji vošli in se je zbrihtala. Mal čez 24h uro smo šli do prjatlov, kjer sta mož in kolega nardila ognjemet ter u luft vrgla par petard, mamice pa smo z šestimi otroci gledale skoz okno. Je blo še mal divjanja po stanovanju(otroci) in par spitih glažekov penine(tokrat taprave) ter prihod domov ob 3h. Nato spanje do 11h in cel dan poležavanje. 2.1.08 pa smo šli še po obiskih in priprave na službo so ble ta dan. Drugo leto pa sigurno ne bo čakanja na kavču, pa če ga lastnoročno nesem z stanovanja. Al kavč al pa moža
mal sem se razpisala, bre zamere in lp vsem ter SREČNO 2008
presta77