Najprej vsem vse lepo v novem letu.
A mi lahko kdo svetuje kako odstranim vosek od sveče iz čipkastega prtička.Bila sem nerodna pa se mi je vosek polil po prtičku.
Že v naprej hvala za nasvet.
brusal
Najprej vsem vse lepo v novem letu.
A mi lahko kdo svetuje kako odstranim vosek od sveče iz čipkastega prtička.Bila sem nerodna pa se mi je vosek polil po prtičku.
Že v naprej hvala za nasvet.
brusal
2. jan 2008 14:16
Odstranjevanje voska s časopisnim papirjem Se je v tkanino vašega oblačila zažrl vosek? Ste poskusili že vse mogoče, pa ga ne morete spraviti ven? Rešitev je povsem enostavna. Madež iz voska prekrijte z navadnim časopisnim papirjem in ga zlikajte. Zaradi vročine se bo vosek prijel na časopisni papir in tkanina bo kot nova. vir:http://www.topshop.si Kristalka
2. jan 2008 16:16
ja, tako, z likalnikom katka
2. jan 2008 16:16
Če je sveča oljna, se bo na prtičku poznal flek - iz izkušenj. Potem poskusi odstranit še oljni madež, najbolje z Meglio-m. mmbrlan
2. jan 2008 16:52
Pa ne z delom časopisa, ki je natiskan, ker bo ostala barva od črk. Z dežja pod kap. rimljanka
2. jan 2008 21:40
bolje kot s časopisom je s kuhinjskimi papirnatimi prtički daga
2. jan 2008 22:01
Zdi se mi, da je res bojazen, da bo natiskan od črk. Poskušaj prtiček dat za nekaj ur v zmrzovalno skrinjo. Pozdravček!
3. jan 2008 7:35
Jaz vzamem navadno kar papirnato vrečko, tisto rjavo, kot jih imajo na tržnici za sadje. Loni Makaroni
3. jan 2008 9:07
Hvala vam za nasvete,sem jih zelo vesela,danes bom poskusila tisto z likalnikom,ker v skrinjo sem že dala,pa ni šlo dol,ko sem potem strgala z nožem. Lep pozdrav vsem! brusal
3. jan 2008 11:21
Hojla! Če boste pivnali vosek s časopisom bodite pozorni da boste pivnali s tisim delom kjer ne bo teksta. To se mi je zgodilo prvič ko nisem bila pozorna na prtu se mi je poznal tekst vosek sem pa odstranila. To je bilo smeha! mijamarija
6. jan 2008 16:39
Lahko se pa vzame navadem bel list papirja gasperpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Orehova potica po receptu moje mame