2. jan 2008 19:57
Meni je to zlato knjigo o čokoladi prinensel dedek mraz, je slišal, ko sem narekovala pismo z željami. Resda stane okrog 40 ovrov, ampak dedek mraz je res dobrega srca, pa me je razveselil...Mamamia mamamia
2. jan 2008 19:57
Meni je to zlato knjigo o čokoladi prinensel dedek mraz, je slišal, ko sem narekovala pismo z željami. Resda stane okrog 40 ovrov, ampak dedek mraz je res dobrega srca, pa me je razveselil...Mamamia mamamia
2. jan 2008 20:33
Joj, kak fajn,...meni je pa dedek Mraz prinesel Plus paket, kar pa tudi ni od muh. Jelenckova
2. jan 2008 20:50
Iiiii, jaz pa imam kmalu rojstni dan!!! Naši itak nikoli ne vejo, kaj mi kupiti. Super.
Anja
2. jan 2008 20:52
rimljanka,
po tistem članku sodeč, kaže da nič ne bo s pretvorbo gustina v koruzni sirup v moji kuhinji ( z encimi iz kalečega se ječmena ).
Jelenckova in majamarko: zanimivo je da knjige ne njdem na amazon.com niti na amazon.co.uk ( pred kratkim se mi je zgodilo, da sem na amazon.com našel knjigo za $ 7, ena bosanska knjigarna hoče imet 70 bosanskih mark- približno $35 )
mamamia,
tudi meni bo prinesel dedek mraz, pa še to zimo.
ežoj
2. jan 2008 21:11
Gospa Jelenčkova; zgleda, da sva bili obe zares pridni, da sva si zaslužili pluskota, a ?! Mene pa je z njim predčasno obiskal gospod Božiček..... *štorklja*
2. jan 2008 21:17
Jaaaaa, vidiš štorklja, res sva bili pridni. Meni je dedek Mraz mi ga oblubljal od rojstnega dneva naprej. Ežoj, v katerem jeziku si pa iskal to knjigo? Angleščini ali italijanščini,..? Jelenckova
2. jan 2008 21:22
Italijansko ne znam, v angleščini, avtorja se mi slišita angleško ( Alan Benson, Kate Singleton ) ežoj
2. jan 2008 21:31
http://www.internetbookshop.it/code/9788837040949/bardi-carl Tole je v italijanščini, sem jo listala na knjižnem sejmu. Avtorji pa niso isti?! Kako pa to? Jelenckova
3. jan 2008 11:58
se malo informacij za koruzni sirup: http://www.foodsubs.com/Syrups.html enostavna zamenjava: For each 1 cup corn syrup called for, use 1 1/4 cups granulated sugar or firmly packed brown sugar plus 1/4 cup liquid (use liquid called for in recipe). oziroma kuhan sirup: If light corn syrup is not available, you can substitute a sugar syrup made with 1-1/4 cups sugar and 1/3 cup water, boiled together until syrupy LP, R.
3. jan 2008 12:12
Meni pa se zdi, da obstajajo najmanj 3 knjige z naslovom Čokolada. Ta, o kateri je bilo govora v sarinem postu, je mislim da v Sloveniji izšla pri založbi Meander in stane okrog 50 evrov. Je pa res lepa knjiga, z zlato obrezo, prava knjigaz za darila. Kaj več pa o vsebini ne vem, ker nisem imela časa, da bi natančno pregledala recepte.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Panakota z belo čokolado in penino