Kupili smo sveže šampinjone.Žal veliko preveč.Kaj naj z njimi? Jih lahko mogoče dam v skrinjo? Do konca praznikov bodo že zanič.Najlepša hvala za odgovore in SREČNO!
gajka
Kupili smo sveže šampinjone.Žal veliko preveč.Kaj naj z njimi? Jih lahko mogoče dam v skrinjo? Do konca praznikov bodo že zanič.Najlepša hvala za odgovore in SREČNO!
gajka
31. dec 2007 19:17
Izvoli http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2677 Peugeot Sporočilo je spremenil(a) Peugeot dne 31. dec 2007 19:17:52
31. dec 2007 19:36
Peugeot tisočkrat hvala.Upam,da lepo praznuješ.Srečno gajka
31. dec 2007 19:37
Prepraži jih na olju in čebuli. Namaži zmes na palačinke. Palačinke zloži v ognjevarno posodo in prelij z mešanico kisle smetane in stepenega jajčka. Peci v šečici cca 15 minut.
PS Šampinjone lahko zamrzneš.
F r i n a
1. jan 2008 18:57
mene ko pikne kr vlagam pa tudi sredi zime,če mesec dva so za pojest. senka
1. jan 2008 19:51
Se mi je že zgodilo,da sem jih nabavila jaz,pa popoldne še mož,...pa sem jih kar vložila,nič komplicirala,samo surove z vročim kisom in zeliščno mešanico zalila,zaprla pa hitro v špajz.Tud Eta nima boljših.Poskusi.Pri sosedu pa jih prodajajo zamrznjene v vrečkah po kilo.Mislim,da tud blanširane niso,pa so tud dobre. anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pohorska omleta
Rižek v poletni solati