Še nisem bila, me pa zanima, kje je boljše sedeti: v parterju ali na balkonu?
božena
Še nisem bila, me pa zanima, kje je boljše sedeti: v parterju ali na balkonu?
božena
30. dec 2007 14:54
Na balkonu še sicer nisem sedela, sem pa gledala predstavo iz parterja, in to celo nekje bolj zadaj, pa ni bio nobenega problema. Če bo pa pred tabo sedela dama s klobukom, pa žal tako ali tako ne moreš vedeti. Lahko pa ji rečeš, da ji pajek leze po klobuku in ga bo gotovo snela. šnorca
30. dec 2007 15:13
Če je predstava dobra, je vseeno (ker te itak predstava potegne), če je slaba, je pa tudi vseeno (ker povsod trpiš).
Če pa...
rimljanka
30. dec 2007 15:42
V veliki dvorani se vidi POVSOD dobro! Je pa finta: če gledaš opero, je bolje biti na balkonu ali pa v parterju, ampak bolj zadaj zaradi nadnapisov, pri baletu pa je podobno: če želiš videti celotne like in koreografijo moraš biti malo dlje... Jaz ne maram ne balkona ne parterja zadaj, ker rada gledam in vidim obraze ljudi, mimiko nastopajočih.... Kakor kdo! Tamči
30. dec 2007 19:33
punce hvala božena
30. dec 2007 20:08
V veliki dvorani ponavadi sedim v parterju. Na balkonu sem sedela samo enkrat in se mi zdi, da je manj prostora za noge. pozdrav libra
31. dec 2007 17:48
Od koder koli se odlično vidi, sama pa običajno izberem balkon, da gledam naravnost na oder. Mamamia mamamia
31. dec 2007 18:06
ja,tudi meni je na blkonu zakon. valčiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučke s sirom
Peresniki z omako puttanesca