Ali ima kdo izkušnje s kuhinjskim robotom Vorwerk? Bila sem na predstavitvi...
Zvonka Zupančič
Ali ima kdo izkušnje s kuhinjskim robotom Vorwerk? Bila sem na predstavitvi...
Zvonka Zupančič
28. avg 2002 13:36
prvič slišim......kakšen pa je, kakšne funkcije opravlja....cena....mogoče slika ali stran www....kjer bi se ga dalo videt???? hvala za odgovor! Sašo escada
28. avg 2002 17:32
Jest poznam sam sesalec Vorwerk .. ce je to to ? Marjeta Žniderčič ceprov sem najdla link od parnada (zastopnik od vorwerka) tm zgleda da prodajajo tudi nekej za kuhinje (sam link ne dela) http://www.ergo.si/parnad/menuslo.htm Sporočilo je spremenil(a) Ebonlass dne 28. avg 2002 17:39:45
28. avg 2002 19:29
hay, Zvonka! nekaj mi ni dalo miru in sem raziskoval po netu... našel sem ta link: http://www.vorwerkthermomix.de poglej če jr to ta aparat, ker pa si bila na predstavitvi pa še malo več o njemu ....in CENO bi radi vedeli....pa saj je verjetno zasoljena.....kaj ne !? Sašo escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 28. avg 2002 19:31:03
28. avg 2002 22:01
Bila sem na predstavitvi. Cena je nekaj nad 200.000 sit.
29. avg 2002 11:47
Ta naprava je kot Ronic, pa še kuha zraven, cena pa je res velika. Ali ga ima kdo, pa kakšne izkušnje z njim? Zvonka Zupančič
29. avg 2002 18:16
Ha, ha. za ta denar dobis ze dobro pecico, in ce ze s tujega trga, potem Küppersbusch-ökotherm itd! Seveda nekaj posode je treba vedno imeti. Ceprav Ronic ni najnovejsa kuhinjska pomocnica, je se vedno. Lep pozdrav vsem Henri
2. sep 2002 10:43
Se strinjam, Ronic je res uporaben! Zvonka Zupančič
2. sep 2002 22:25
Prosim za malo bolj podroben opis Ronica! Sm doma malo izven sredisca Slovenije Sycia
12. sep 2002 14:29
A je ronic res tako uporaben in toliko boljši od navadnega multipraktika, da se splača? MimikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Mini čokoladni hlebčki