29. dec 2007 15:46
Hehe, z malim otrokom je žur vsak dan:) Sicer bi danes morali it na eno sorodniško srečanje, pa smo poslale samo očija pri naši hiši, ker vsi, vključno s tamalo krehamo in je ne bi preveč matrala, da potem še res čisto zboli. Moram priznat, da mi prav paše;)
Sicer se je dan začel zelo kulinarično - od 12h do 3h (ponoči, se razuume:) sem spekla dve torti in ju lepo okrasila, da je danes lubi odnesel na to njihovo srečanje, potem sem danes še zavijala darilca za njegove tamale sorodnice, pa seveda pospravljanje, čiščenje,... da bi končno prišla do svojega krasnega stanovanja, ki se skriva nekje pod kupom cot, ki so za oprat, posode, prahu,...;) Saj nisem ful picajzlasta, brez skrbi, samo na pribiližno;)
Zdaj zabavam tamalo in z drugo roko tipkam, kolikor se pač da, pa kuža bo kmalu hotla ven, potem, ko se pa lubi vrne, pa upam, da mi bo uspelo šivat in da bova okrasila smrečico. Mogoče bom šla kar zdajle pečt še piškotke, ker za tamalo je to edini moj hobi, ki ji je zanimiv, durgega ne mara gledat, kuhanje pa zelo rada...
Veri
Sporočilo je spremenil(a) Veri dne 29. dec 2007 15:47:25