Depilator

neznan uporabnik

19. jan 2008 14:55

kupila sem si depilator in po dveh depiliranjih ni bilo zaželjenega učinka. Pri mami je use tako ko mora biti, pri meni pa dlake zrastejo že po dveh dneh, dlake se mi vraščajo, pa sploh mi jih ne populi ampak potrga...bolečin pa pri meni res ni bilo. lp lovebeyba

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

19. jan 2008 17:28

Tudi meni so na začetku dlake takoj pognale (verjetno zaradi predhodnega britja, ki pospešuje rast?) Potem pa se je stanje postopno umirilo in sedaj po nekaj letih puljenja imam kar nekaj časa mir. Vraščanje je tudi pri meni problem, čeprav se je tudi to močno izboljšalo. Jaz sem vstrajala in se mi zadeva obnese veliko bolje kot britje. Vsaj ne pikam več, kot moška brada ali kot Lep dan magnolija

Jelenckova  

član od: 30.3.2005

sporočila: 2053

19. jan 2008 17:29

lovebeyba je napisal/a:
kupila sem si depilator in po dveh depiliranjih ni bilo zaželjenega učinka. Pri mami je use tako ko mora biti, pri meni pa dlake zrastejo že po dveh dneh, dlake se mi vraščajo, pa sploh mi jih ne populi ampak potrga...bolečin pa pri meni res ni bilo. lp lovebeyba
Tako kot pri meni. No, mene je bolelo. Jelenckova

jana2  

član od: 19.2.2007

sporočila: 48

19. jan 2008 17:41

Brez skrbi, s časom se pkažejo tudi boljši rezultati...res je, da smo si ljudje različni in da imajo eni pač močnejše dlake, ampak verjemite, da če boste dovolj vztrajni, se bodo tudi dlake vdale. Proti vraščanju dlak pa priporočam, da si po depiliranju napravite piling kar z grobo morsko soljo, saj boste s tem odstranile odmrle celice, ki preprečujejo dlakam, da normalno izrastejo...pa še zdravo je za prekrvavitev kože. Na koncu pa še samo losijon in zadeva je končana. Lp, jana. jana2

SUD3  

član od: 1.9.2007

sporočila: 62

19. jan 2008 18:23

ojla! v osmih urah prekontroliram 1600 depilatorjev od Philipsa, SATINE ICE je najnovejši in malo dražji ker vsebuje, toaletno torbico,dodatno glavo za britje,gobico in nastavek za v skrinjo. ta nastavek se zamrzne in ko se depilira je dobesedno brez bolečin.(sprobano)je da je malo dražji ampak se splača pa še na aku baterijo je tako da nitreba vlačit adapterja okrog meni je uredu. proti uraščanju dlačic pa samo po depilaciji zdrgnite noge z gobico za tuširanje da odstranite izumrle celice in to je to veliko sreče z to nadlogo yoli

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

19. jan 2008 18:53

No, jaz imam prav tega, ampak z njim nisem zadovoljna. Ledeni nastavek ne naredi kakšne bistvene razlike. Če te depilacija boli, te bo bolela tudi z ledom. če te pa ne boli toliko, te bo pa morda s tem za nianso manj. Jaz strojček uporabljam samo na rokah. Na nogah imam pa z britvicami bolj gladko kožo, znebim se vseh dlačic , ne vraščajo se pa še lepo se vidi tiste bele pikice. Takšna je moja izkušnja. Tudi z voskanjem nisem bila zadovoljna, ker nikoli, ampak res nikoli ni odstranilo vseh dlačic pa še potrgalo jih je, kar pomeni, da so znova zrasle po parih dneh. Na voskanje sem hodila leto dni, ampak se stanje ni spremenilo, zato sem zvesta britvici ;)

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

18. maj 2008 10:01

Sm ravno pred nakupom epilatorja. malo sem pregledala stvari pa sm se odločila za Braunov Silk-épil Xpressive 7180. Kaj pravite?Ga mogoče katera ima?Kako je z njim zadovoljna? evagirl

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

25. maj 2008 15:53

Kupla... ful zadovoljna. Pa še letos je za te braunove stvari akcija in če ti izdelek ni všeč ga v enem mesecu vrneš in ti povrnejo kupnino,pa še majčko dobiš zravn,hihi. evagirl

neznan uporabnik

26. maj 2008 13:38

jaz pa še po 6 mesecih uporabe sploh nisem zadovoljna... brez dlah mi zdrži največ 4 dni...ne pa ko piše 3-4 tedne svilnato gladka koža...pa ja... lovebeyba

tajči-ja  

član od: 25.10.2006

sporočila: 43

26. maj 2008 14:18

ojla, sama sem imela zelo, zelo poraščene noge. Lahko bi rekla, da je zgledalo kot bi nosila pajkice. Dlake črne in močne. Kupila sem si strojček in "kosila" in "kosila". Noge nisem imela res 3 tedne gladke in lepe. Nasprotno - 1 teden, pa je začelo poganjat. Ker so bile močne in so se večinoma le trgale. Kar pa sem spulila pa se mi je gnojilo in noge sem imela katastrofalne. Enako (gnojenje in vraščanje) je bilo, če sem se brila. Sovražila sem poletje, nosila dolga krila, kratke hlače pa le doma po hiši in na morju. Pa še to bi jih najraje kam spodvila, da jih ne bi kdo gledal. No, po večletni uporabi pa sem le prišla do rezultatov. Prvič: dlake so se "utrudile" in jih imam le še za vzorec in letos prvič, da nimam vraščenih dlak. Pri meni pomaga to: preden grem "kosit" si zelo dobro zdrgnem noge z grobo gobo. Dobite jo zraven strojčka. In zopet po "košenju". Nato pa se takoj namažem s kremo Bepant....Ne vem, če lahko napišem celo ime, da ne bi bilo reklame. In tisti dan sem tudi zaključila s tuširanjem. Se pravi, ne smem se tuširati. In to je to. Dolgo sem rabila, da sem prišla do tega. Pozdrav. tajči-ja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti