26. maj 2008 14:18
ojla, sama sem imela zelo, zelo poraščene noge. Lahko bi rekla, da je zgledalo kot bi nosila pajkice. Dlake črne in močne. Kupila sem si strojček in "kosila" in "kosila". Noge nisem imela res 3 tedne gladke in lepe. Nasprotno - 1 teden, pa je začelo poganjat. Ker so bile močne in so se večinoma le trgale. Kar pa sem spulila pa se mi je gnojilo in noge sem imela katastrofalne. Enako (gnojenje in vraščanje) je bilo, če sem se brila. Sovražila sem poletje, nosila dolga krila, kratke hlače pa le doma po hiši in na morju. Pa še to bi jih najraje kam spodvila, da jih ne bi kdo gledal. No, po večletni uporabi pa sem le prišla do rezultatov. Prvič: dlake so se "utrudile" in jih imam le še za vzorec in letos prvič, da nimam vraščenih dlak. Pri meni pomaga to: preden grem "kosit" si zelo dobro zdrgnem noge z grobo gobo. Dobite jo zraven strojčka. In zopet po "košenju". Nato pa se takoj namažem s kremo Bepant....Ne vem, če lahko napišem celo ime, da ne bi bilo reklame. In tisti dan sem tudi zaključila s tuširanjem. Se pravi, ne smem se tuširati. In to je to. Dolgo sem rabila, da sem prišla do tega.
Pozdrav.
tajči-ja