Oj!
Mene pa zanima,po kolikšnem času od plačila dobiš kodo za plus paket?
hvala lepa
nejcanja
Oj!
Mene pa zanima,po kolikšnem času od plačila dobiš kodo za plus paket?
hvala lepa
nejcanja
28. dec 2007 10:06
Zelo hitro... Loni Makaroni
28. dec 2007 10:08
Ali jo dobim že danes?Plačala sem prek klik-a včeraj zvečer. nejcanja
28. dec 2007 10:26
http://www.kulinarika.net/uporabniki/vpisplus.asp: Pri naročilu imate dve možnosti: 1. Naročilo preko obrazca - Izpišejo se vam podatki za plačilo, ki ga poravnate po položnici ali preko elektronskih poti (Klik, SKB Net itd.). Po prejemu plačila (ponavadi dan ali dva) boste prejeli kodo Plus paketa in navodila, kako jo priključite. Glede na to kako zdajle med prazniki delajo banke, vprašanje, kako hitro bo šlo vse skupaj Drejček
28. dec 2007 10:31
ok hvala lepa za pojasnilo lp nejcanja
28. dec 2007 11:03
Jo že imaš na zasebnih sporočilih, na tako temo boš pa drugič najhitreje dobila odgovor če mi pošlješ eno ZS (zasebno sporočilo). Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
28. dec 2007 11:41
jernej,superca grem takoj raziskovat Na ZS pa nisem hotela težit še enkrat hvala lepa lp nejcanja
28. dec 2007 11:53
nejcanja, saj sporočila na ZS sploh niso teženje. Tako se urejajo stvari, ki se ne tičejo vseh, pa še hitreje gre, ker administrator vse ZS pogleda, vsem temam v vseh forumih pa ne utegne slediti. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Sadne rezine s slivami