A mogoče kdo ve kako dolgo traja letalski polet iz Brnika do Čad-a?
LP
gladiola
A mogoče kdo ve kako dolgo traja letalski polet iz Brnika do Čad-a?
LP
gladiola
27. dec 2007 13:05
Ampak najbrž polet ni direkten. fresh
27. dec 2007 13:20
Oprosti, gladiola, ampak tole je eno bolj butastih vprašanj. Direktnega leta seveda ni, koliko časa pa boš na poti, je odvisno od tvoje linije, torej števila prestopov in ur med posameznimi poleti, pa še kakšne morebitne zamude. In zakaj ne vprašaš na kakšni agenciji, da ti preverijo lete za posamezne termine? strelka
27. dec 2007 13:26
ne vem, verjetno bo najboljše, da se obrneš na letališče Jožeta Pučnika al pa na kakšno turistično agencijo, ker le tam boš dobila verjetno popolno informacijo , ki jo rabiš, če potuješ v Čad. lp. posavec
27. dec 2007 13:33
precej - a ne vseh - letalskih povezav si lahko poiščeš na www.amadeus.net, za okvirno predstavo bo zadosti. Verjetno pa se v Čad ne odpravljaš sama - zakaj potem ne povprašaš kar organizatorja potovanja? Lep pozdrav, Sonja
27. dec 2007 13:45
Pokliči Adria Airways - slovenski letalski prevoznik na tel.štev.: 01/369-10-10. Prodajajo letalske karte vseh družb in ti bodo natančno vse povedali. Lili lili A.
27. dec 2007 18:57
Strelka... butasto vprašanje... butasti odgovor. Seveda sem mislila na čarterski polet.... whatever gladiola
27. dec 2007 20:02
Punce dejmo malo bojl strpno. Gladiola za nekatere je butasto vprašanje tudi kako se spanira sir. Zatorej ne bodi užaljena. Moja hči je v nedeljo letela v Egipt, ki je malce bolj severno od Čada in je letela štiri ure.Tako na približno bi jaz rekla kakih pet ur. Lepo pa radi se imejmo ursa40
27. dec 2007 20:08
Saj v končni fazi to nima veze. Greš na avion, poješ in popiješ, kar ti pač dajo, malo oddremaš in si tam. Itak ima pa vsak čarter predviden odhod in prihod, veliko pa je odvisno tudi od koridorja, vremena in prometa. petkica
27. dec 2007 20:53
petkica je napisal/a: |
Saj v končni fazi to nima veze. Greš na avion, poješ in popiješ, kar ti pač dajo, malo oddremaš in si tam. Itak ima pa vsak čarter predviden odhod in prihod, veliko pa je odvisno tudi od koridorja, vremena in prometa. petkica |
Ej petkica,
tale ti je pa dobra, torej pride nekako tako, če je slabo vreme, pelje bolj počasi, ( verjetno v prvi prestavi, da brisalci obrišejo šipe ), ali pa če je gost promet, pride kot jutarnja konica v Ljubljani, in pelje čist počasi ( morda čaka na semaforjih ).
ežoj
27. dec 2007 20:54
Če veš točno letališče odhoda in prihoda ima večina spodobnih letališč real time odhode in prihode na internetu pa lahko tam približno preveriš.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom