Ali mogoče katera ve, kje prodajajo ali izdelujejo velike (cca 30-40 cm visoke) figure za jaslice. Še najraje bi, da bi bile oblečene v prava oblačila. Kupila bi jih namreč za 50-letnico, pa nimam pojma, kje naj iščem.
Hvala
zoja2
Ali mogoče katera ve, kje prodajajo ali izdelujejo velike (cca 30-40 cm visoke) figure za jaslice. Še najraje bi, da bi bile oblečene v prava oblačila. Kupila bi jih namreč za 50-letnico, pa nimam pojma, kje naj iščem.
Hvala
zoja2
26. dec 2007 17:26
Vprašaj v kakem župnišču ali pa v Slomškovi knjigarni-mi imamo eno tako knjigarno,pa sem videla v izložbi velike figure. Lp tejka77
26. dec 2007 19:39
Če greš v Ljubljani od Zmajskega mostu proti glavni avtobusni/železniški postaji je na desni stani Resljeve ceste, pred vogalom ena trgovina, kjer prodajajo tudi figurice za jaslice. Ne vem pa, če imajo prav takšne. ovcka
26. dec 2007 19:49
Gospod Konjedic, ki je kipar, se ukvarja z izdelovanjem jaslic. Živi pa v Stražišču pri Kranju. Meni so njegove figurice zelo všeč, žal pa ne vem, da bi jih oblačil. Ima pa vse mogoče velikosti.
26. dec 2007 21:29
Danes sem videla precej visoke figurice (mislim, da bi znale biti nekje takšne velikosti) za jaslice v Merkurju v Celju. Mislim, da so bile celo znižane. katjushka
26. dec 2007 21:29
Ta trgovina na Resljevi se imenuje Zvon. Velike figure, ki pa niso oblečene sem videla v Merkurju v Kranju.
26. dec 2007 21:34
Jaslice prodajajo tudi v trgovinii časopisa Družina na Mačkovi v Ljubljani. Mislim, da jih imajo tudfi v večji izvedbi. LP Temba temba
27. dec 2007 0:17
katjushka je napisal/a: |
Danes sem videla precej visoke figurice (mislim, da bi znale biti nekje takšne velikosti) za jaslice v Merkurju v Celju. Mislim, da so bile celo znižane. katjushka |
27. dec 2007 8:57
Nikjer nisem videla oblečenih, največjo izbiro pa gotovo dobiš v katoliških trgovinah v Ljubljani in nekaterih drugih krajih po Sloveniji: v Ljubljani Salve d.o.o. ob rakovniški cerkvi, Zvon na Resljevi, trgovina Metropolitana (in ne Družina) na Mačkovi cesti, potem pa so take trgovine še v Ajdovščini, Celju, Mariboru, Murski Soboti, na Ptuju, v Novem mestu in v Krškem ... Noel
27. dec 2007 10:56
Ja sem videla prav take kot jih iščeš in sicer v trgovini MAK na Vilharjevi so pa 3 figure 150E , take zalo velike 40-50cm za 400 E, pa veselo v nakup in lepe praznike VSEM mamajs
27. dec 2007 20:05
Hvala za pomoč, upam da jih najdem. zoja2Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Gravče Tavče ali Prebranac