Poizkuševalec

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

29. dec 2007 14:28

tumpika je napisal/a:
Hribovc, a žena pride polek? Japakuno, se mi dopadne. tumpika ma vas rada
Kakšna žena, saj je napisal,da bi šel za pomočnika, najraje bi pa poizkušal Lp Nasha

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

29. dec 2007 14:42

Hribovc, kaj se je kej vnelo? Anamarija

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

29. dec 2007 14:52

Kakšna žena, saj je napisal,da bi šel za pomočnika, najraje bi pa poizkušal Lp Nasha[/citat] Tako je Nasha, poudark je na POIZKUŠAL, pa pobrisal Lp Hribovc

hribovc  

član od: 26.12.2007

sporočila: 83

29. dec 2007 14:54

anamarija1 je napisal/a:
Hribovc, kaj se je kej vnelo? Anamarija
Ne še, ampak zakuru sem pa že zjutraj Lp Hribovc hribovc

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

29. dec 2007 15:18

Se vam je vsem skupaj zmešalo, zadnji cajt, da je konec leta.

Loni Makaroni

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

29. dec 2007 15:29

hehe, nasmejali ste me, da je joj! Dajmo, Loni, dajmo, Loni! Hribovc, le zagrebi se, luštna punca, ni kaj, pa zelo iskrena, takih ni veliko... Simona, Loni in ostale, ki vabite šivilje in podite pajke, pridite k meni, jaz mam tako karmo, da skoz neki samski fantje tod okoli skačejo, ne vem, kje mene najdejo (dobesedno) z vozičkom... Očitno je tak čas, prazniki pa to:) Zadnje čase imam veliko veselje opazovat reakcije fantov, ki se javljajo za kaka poizkušanja na to, ko začnem govorit o svoji tamali:) Hehe, imaš svakojake: enim skor učki ven padejo in se hitro poberejo (v gl. tistim okoli 18, torej 10 let mlajšim...), drugih pa sploh ne moti, svašta! pa skoz mam tamalo sabo, pa nič ne pomaga včasih, so očitno bolj navihani tile praznični dnevi;) Zadbnjič sem prav lubija vprašala, če mam kak šlic odpet ali kaj takega... (zjutraj se je strašno zadebatiral z mano dimnikar, ki je prišel peč preverit (pa potem še dvakrat prišel nazaj, ker je pozabil eno nalepkico gor nalimat, pa še ena traparija, se sploh ne spomnim več, kaj;) - jaz pa v razvlečeni trenirki in t shirtu, skuštrana, neprespana in s 5 mesečno punčko v rokah - ne moreš bit bolj neprivlačen, po moje... popoldne se mi je en gospod v trgovini javil, da mi kar naredi ene kovinske obročke, če jih ne bom našla, potem en sosed iz sosednjega bloka, zvečer pa na plavanju - ne bom niti komentirala;) Ne vem, a vsi stavijo na obupane osamljene mlade mamice ali kaj?;) Jade, ti sigurno veš... No, glih obupana in osamljena se ne počutim...(sicer tisti na plavanju verjetno niso vedli, kdo me čaka doma;), ampak je bilo res komično vse skup... Tak da kar pridite, jaz s temi dečkoti nimam kaj počet, ker zaenkrat še ne bi menjala, rezervnih delov pa tudi ne rabim;) ežoj, naj se ti sanje uresničijo! Mogoče te usliši kaka kulinaričarka;) Za obline se nimaš bat, če dobro kuha;) Jade, moja tamala se pridruži vašemu orkestru, "pravi", da bo pevka, nekaj malega probava tudi plesat po mizi:) (če puzanje v krogu šteje;) Veri

Loni  

29. dec 2007 15:44

Veri, zdaj si me pa nasmejala. Ta fascinacija nasprotnega spola z otroškimi vozički je pa res neverjetna. Jaz ga imam zadnja tri leta in pol za kamuflažo zraven in deluje. Najboljše so sicer stare mamce, ker ti vsaka dobesedno noter pade, s komentarjem, joj, kako luštna punčka, pa čisto vam je podobna. Kot prva - vozičkam samo fante in kot druga, nobeden ni moj. In potem oslušam naprej, kakšna škoda, ker nimam svojih. Saj sta oba tudi moja, ins e ne strinjam s tem, da kri ni voda, rada ju imam kot bi bila moja. In če se njunima staršema kaj zgodi, bosta moja tudi uradno. Pa spet dobim feedback nazaj, da sem zmešana, ker je to nevemkaka odgovornost.  Blablablabla.

Veri, psa imaš tudi, tudi to deluje, preizkušeno pri meni. Sicer nikoli skupaj z vozičkom, tu si pa ti že korak pred mano.

Loni Makaroni

Veri  

član od: 21.10.2004

sporočila: 4272

29. dec 2007 16:14

Hahaha, Loni! Hja, moja biološka razlaga je, da tako fantje vejo, da si plodna in si jim pač zanimiva (saj jih na splošno očarajo razni znaki, ki "obljubljajo" plodnost in preživetje potomcev: boki, prsi...) Kužika je tudi magnet, prav gotovo, sicer ima že svoji 15 let in ni več ravno igriva, ampak vseeno. Kar se tiče kombinacije pes+voziček pa, hmmm, ne vem, če je res tako romantična: star skoraj gluh in skoraj slep pes in zelo živahen dojenček pa ne vem, če je to ravno nekaj, kar bi ti v sanjah želela;) Verjemi, da se včasih počutim, ko da sem ušla iz kake poceni situacijske komedije... Pa si misliš, da se v realnosti take stvari ne dogajajo... Ne razumem pa, kako to deluje na plavanju - tam ni pa nobene zraven in je navadno največ kandidatov, ko si recimo sušimo lase... Verjetno zato, ker je pretok ljudi velik in pa očitno ta praznični čas pač tako deluje na ljudi;) Veselo;) Skratka samske punce, pojte v bazen Tivoli;) (tudi zgledajo čito ok fantje;) Maš prav glede starih gospa, moja punči je na srečo čisto moja in nimam teh problemov, komu je pa podobna pa niti ni važno, samo da ni poštarju;) Mene nič ne moti, če kdo misli, da je fantek, saj je res pogosto v modro oblečena in v modrem vozičku, da mi včasih sploh ne verjamejo, da je punči! Ampak to me ne moti, sem bila pa enkrat kar huda, ko mi je en rekel: "A punčka, no, saj tudi fantek bo, brez skrbi, bo pa v drugo fantek!" Kdo pa pravi, da hočem fantka??? Jaz bi mela same punčke, sploh če bojo vse tako srčkane! No, saj je lahko tudi kak fatek, no, ampak nič nimam proti samim punčkam... Grrr! PS: Kako je pa šlo s temle hribovcem? Sta se že spoznala? PPS: Tisto o nadmorski višini in grehu sem jaz tudi že slišala, mene sicer bolj malo briga, ker sem tudi na 300 nadmorske prav veselo uradno samska;) Bog očitno nima nič proti, saj se mamo radi, to mu je baje najvažnejše;) Veri

Loni  

29. dec 2007 16:18

veri, v naših hribih je celih 342 metrov nad morjem. Loni Makaroni

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

29. dec 2007 16:19

Pa še zdej ne vem, a bo kej za nou let al ne??? Ste z debato čist drugje???

Loni, he, he. (jaz sem voziček že dala stran, fascinacije nobene od moškega spola nikdar, al pa kle na Dolenjskem ni nekega efekta, psa pa načrtujem za drugo leto...).

Hribovc, je padla kaka odločitev al ne??? 

lidka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti