28. dec 2007 22:06
saj ravno zato midve z Jade navijava. Malček premalo časa je pred tem prazničnim norenjem, drugače bi hitro srečanje padlo. lp Vesna
28. dec 2007 22:06
saj ravno zato midve z Jade navijava. Malček premalo časa je pred tem prazničnim norenjem, drugače bi hitro srečanje padlo. lp Vesna
28. dec 2007 22:20
no zdaj ko sem prvič prebrala vse strani, da sem do sem prišla (čisto iz ferbca, kdo bo koga )) saj se hecam, vglavnem vam želim da nikomur nebi bilo potrebno dočakati novega leta samemu! poljubček vsem plopsa
28. dec 2007 22:37
plopsa je napisal/a: |
no zdaj ko sem prvič prebrala vse strani, da sem do sem prišla (čisto iz ferbca, kdo bo koga )) saj se hecam, vglavnem vam želim da nikomur nebi bilo potrebno dočakati novega leta samemu! poljubček vsem plopsa |
28. dec 2007 22:42
plopsa je napisal/a: |
vam želim da nikomur nebi bilo potrebno dočakati novega leta samemu! |
28. dec 2007 22:46
Peugeot je napisal/a: | ||
|
28. dec 2007 23:54
Zanimiva tema, ni kaj! Hribovc želim ti srečo, pa vendarle nisi odkril s katerega hriba si in koliko let imaš? Mogoče boš tako lažje našel (čeprav tudi mene firbec matra...) allan
29. dec 2007 0:01
Hribovc, a žena pride polek? Japakuno, se mi dopadne. tumpika ma vas rada
29. dec 2007 4:00
Vse je zrihtano, kaj pa muzika? Se javljam mogoče za pevačico? Kdo bo pa kaj zaigral? Kyara
29. dec 2007 7:23
Kyara moji otroci bodo takoj kaj zaigrali, tavelika dva raztegujeta harmoniko, tanajmlaša pa zna piskati na flavto. Sicer zraven rabiš čepke za ušesa ampak pustimo malenkosti. jade
29. dec 2007 11:47
Tale tema naj gre spet malčo na sonce. Kar se pa muzike tiče, pa saj smo na srečanju na štejerskem imeli muskontarja. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem