18. jul 2008 7:52
nasha je napisal/a: |
Čestitke!!!! Kaj pa Hribovc? Lp Nasha |
Punce za Hribovca pa nič skrbet, kolikor je meni znano, mu ni hudega
Lep dan in veliko se smejte
18. jul 2008 7:52
nasha je napisal/a: |
Čestitke!!!! Kaj pa Hribovc? Lp Nasha |
Punce za Hribovca pa nič skrbet, kolikor je meni znano, mu ni hudega
18. jul 2008 7:56
Ha Simona si zihr?? Imaš kaj prstov vmes, da veš da mu ni hudega . Lepo in radi se imejmo ursa40
18. jul 2008 8:10
O ja sem ziher. Sama sicer nimam prstov vmes, je pa našel eno punčko s katero mu ni hudega.... jaz v glavnem sem fullllll vesela zanj, ker je res vredu in skuliran fant.
Svojim prijateljem tako ali tako vedno želim vse najboljše (ker vem, da oni enako želijo meni).
18. jul 2008 8:33
Simona84, jaz si nisem upala povedat - pa sej ne bo hud ane :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
18. jul 2008 8:56
Ah kje, je preveč dobričina katka...
18. jul 2008 9:35
Simona84 je napisal/a: |
O ja sem ziher. Sama sicer nimam prstov vmes, je pa našel eno punčko s katero mu ni hudega.... jaz v glavnem sem fullllll vesela zanj, ker je res vredu in skuliran fant.
Svojim prijateljem tako ali tako vedno želim vse najboljše (ker vem, da oni enako želijo meni). [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
18. jul 2008 10:27
Samo bo moral anresti en piknik, če je prek Kulinarike našel deklco!! ursa40
18. jul 2008 11:01
Dajte hitr fantke delat, da bo za moji punci dovolj izbire, ko ju bojo začeli zanimat! Veri
18. jul 2008 11:14
Veri ne sekiraj se jaz mam že enega doma.
jade
18. jul 2008 18:31
Če bo piknik, prinesem vinček ali pa delfincek35Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Pizza s pršutom