28. dec 2007 15:48
No, drage članice in člani, ste mi očitali ženitovanjske oglase, pa tole ni daleč od tega kar sem jaz poskusila že nekaj časa nazaj. :) Hribovc, jaz izpolnjujem tvoje pogoje in te takoj vzamem za poizkuševalca. :) Lp, pikica82
28. dec 2007 15:48
No, drage članice in člani, ste mi očitali ženitovanjske oglase, pa tole ni daleč od tega kar sem jaz poskusila že nekaj časa nazaj. :) Hribovc, jaz izpolnjujem tvoje pogoje in te takoj vzamem za poizkuševalca. :) Lp, pikica82
28. dec 2007 15:51
Ni za verjet, kako cool je ta naš SLOKUL!!!
Še partnerja najdeš ... nekje med lonci !!!
Le tako naprej
Jaz se ti ne javljam, ker imam skoraj dvakrat po 33, pa še samska nisem
srečo ti želi
Nena
Nena-morje
28. dec 2007 16:18
pikica82 je napisal/a: |
No, drage članice in člani, ste mi očitali ženitovanjske oglase, pa tole ni daleč od tega kar sem jaz poskusila že nekaj časa nazaj. :) Hribovc, jaz izpolnjujem tvoje pogoje in te takoj vzamem za poizkuševalca. :) Lp, pikica82 |
Kaj lahko vama pridem za pričo?
Anamarija
28. dec 2007 16:21
haha Peugeot
28. dec 2007 16:32
jade je napisal/a: |
Loni je pa res za oženit, pa še kakšna pridna bi se našla Simona84 na primer. Samo pri obeh rabiš rolerje, da jih lahko dohajaš, ko sta tolko polne energije. jade |
Lejo, lejo porednico Ve da sama zase ne znam poskrbet, mi pa ona išče nekoga za ventilčke prepucat
Lep dan in veliko se smejte
28. dec 2007 16:41
presta77 je napisal/a: |
Ojla! Kaj pa jaz mam jih 30 sam nisem samska lp presta77 |
28. dec 2007 16:45
Reca je napisal/a: |
Mogoče pa prideš v poštev, samskih se je ustrašil. lp Vesna |
28. dec 2007 16:48
Simona .
jade
28. dec 2007 16:52
Hi, hi, hi.......Veš kaj, sem kar precej frišna (no čist vseeno ne) v teh "nesamskih" krogih, tako da mi še zelo, zelo okusen med ližemo in ga nebi naokol talal. Sem pa predvidevala, da ko si na začetku tako korajžno nastopil, da Loni ne bo rabila hodit v center ognjemet gledat, potem pa kar mrk. Služba ne sme bit izgovor, ali pač.? Zdaj pa še Pikica 82 ki se je lani zelo potrudila v tej smeri, pa ni bilo kandidata. Mar ne mislim opravičeno? Pikica82, ti mu pa kar še link prilimaj, da ne bo pomote. lp Vesna
28. dec 2007 16:55
jade je napisal/a: |
Simona . jade |
Da draga... ti se kar hihitaj... jaz bom mogla pa kmal dobro šiviljo najdt, da mi fršlus gor našije, da se vse ne zaraste
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Masleni brizgani piškoti