9. mar 2008 11:07
Ežoj kaj se sekiraš, meni mleko prekipi skoraj vsaki dan, ravno danes sem drgnila šporhet .
No Reca kakšen imaš to zimski krompir?
jade
9. mar 2008 11:07
Ežoj kaj se sekiraš, meni mleko prekipi skoraj vsaki dan, ravno danes sem drgnila šporhet .
No Reca kakšen imaš to zimski krompir?
jade
9. mar 2008 11:15
Kaj zdaj Reco napadate? Saj pri nas smo tudi že sadili krompir ene 14 dni nazaj. Drugače pa to spada v kakšno kulinarično temo. Dajmo kaj o novostih govorit - če sploh kje so. A ne Peugeot? Lp, pikica82
9. mar 2008 11:28
A, pri vam ste tudi dobili novo sibirsko sorto ( pri nam v trgovini je še nimajo ).
Drugače: krompir, če to ni kulinarika pol ne vem kaj je. Glede novost:vidi post od jade.
ežoj
9. mar 2008 11:44
Pikica, saj si vendar sama rekla, da boš tiho...na naše največje razočaranje katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
9. mar 2008 11:46
pikica82 je napisal/a: |
Dajmo kaj o novostih govorit - če sploh kje so. A ne Peugeot? |
9. mar 2008 12:21
katkalopatka, sem rekla, da bom tiho, kar še ne pomeni, da me ne zanima kaj se dogaja z ostalimi člani. ežoj, seveda je krompir kulinarična tema, samo ne spada v tale forum, torej mali oglasi. Jesus, pa takoj napad iz vseh strani. pikica82
9. mar 2008 12:23
pikica82 je napisal/a: |
katkalopatka, sem rekla, da bom tiho, kar še ne pomeni, da me ne zanima kaj se dogaja z ostalimi člani. |
Ti meni, jaz tebi ... Od nič ni nič
Lep dan in veliko se smejte
9. mar 2008 13:17
Tako, simona, se podpišem :) My lips are sealed :) Pikica, saj ni napad :) katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
9. mar 2008 13:23
Mene zanima kaj se vam dogaja, ne da mi opišete vse podrobnosti kako se vam dogaja. Jaz sem pa že povedala, da se mi dogaja. Lp, pikica82
9. mar 2008 13:46
dobro zate Peugeot imaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
French toast s sadjem