5. feb 2008 20:20
pust je mimo in sedaj se bo zopet začelo osvajanje pa maj je vsak dan bližje. reza
5. feb 2008 20:20
pust je mimo in sedaj se bo zopet začelo osvajanje pa maj je vsak dan bližje. reza
5. feb 2008 20:21
Še pred majem bo tu valentinovo. Imam kakšno možnost, da najdem svojega valentina do takrat pikica82
6. feb 2008 16:39
Zdaj pa resno vidim, da bom morala stopit v akcijo. Zgleda, da z nobenim od tehle fantov ne bo nič in bo pikica sama. Bom pa našmu mulcu povedala, po mojem bo takoj za akcijo. Samo ne vem, če bo pikici ustrezal letnik 83. lp Vesna
6. feb 2008 20:53
Reca, rešiteljica! Nič nimam proti letniku 83, vse vzamem. Tule s fanti zgleda res ne bo nič. Jaz sem za!!!!! Samo, da bo tudi on za to! pikica82
6. feb 2008 21:06
Ga bom malo zaslišala. Letnik83 je res prvovrstna roba. lp Vesna
6. feb 2008 21:08
Super! Nestrpno pričakujem odgovor! Lp, pikica82
6. feb 2008 23:07
No končno, da ne bo samo pri besedah ostalo! Atina
7. feb 2008 6:40
Reca, a letnika 73 pa ne nobenga ne poznaš katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
7. feb 2008 11:03
Ja ne vem, celo kulinariko ne morem rešit, ker imam samo enga sina in to taboljši letnik. Ne vem kaj bi lahko storila še kaj več. Je pa rekel naš tamau, da kar naj zorganiziram, da bo Pikico na pijačo za začetek povabil. Tako pikica, od tukaj naprej se bosta pa sama mogla menit. Rekel je samo še to, da upa, da njega ne boš komandirala tako na ostro kot otroke v šoli. Ima pa itak kar dolg jeziček, nerodno mu tudi ni, tako da ti bo to najbrž tudi sam povedal. lp Vesna
7. feb 2008 17:22
No, človek se matra, potem pa še glavna kandidatka zgine. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Rižek s piščancem in zelenjavo