18. jan 2008 13:14
Loni je napisal/a: |
Po moje razen malce črnega perja bolj malo. Saj poznate tisto, kdor visoko leta nizko pade. Superca, ker ne ustrezam njegovim pogojem.
Loni Makaroni [rozica] |
Odkar je začel oglaševati ežoj ni več zanimanja zame. S svojim leporečjem in gentlman-stvom vas je omrežil. Pa ne mi pozneje jokat, je tak govoril kot, da bi rožce sadil... Roko na srce, tudi ve dekleta( razen nekaj izjem), niste videle v meni sanjskega moškega. Nekatere so bile celo ... nastrojene proti meni. Pravijo, če dolgo sekaš, mora pasti tudi najdebelejši hrast. Spoznanje ... Žal prepozno
Namreč, od včeraj nisem več samski. Tudi mene je zadelo. Ljubezen na prvi pogled. Preskočila je iskrica. Ne iskrica, gori in žge. Je kemija med nama. Takoj sem vedel, ta je prava zame. Rekel sem si : zgrabi priložnost z obema rokama, preden ti jo zopet kdo ne spelje. Da skraJšam. Anči (tako jo kličem ljubkovalno) sem spoznal na spletu in ne, na kulinariki. Bila je celo na televiziji. Po predhodnem opisu mojih želja in pričakovanj sem jo šel iskat še isti dan. Živima polno in srečno življenje.
Sicer se sami prepričajte, da zgoraj navedeni rek (Loni) vedno ne drži
Moja anči
http://www.webtv.si/video/index/id/19263
P.s.: vklopi filter
L Loverboy P