16. jan 2008 21:08
Tale tema je postala čisto zgrešena in sploh ne služi prvotnemu namenu. maserka
16. jan 2008 21:08
Tale tema je postala čisto zgrešena in sploh ne služi prvotnemu namenu. maserka
16. jan 2008 21:13
Kako da ne. Ežoj je čisto v akciji, tako da očitno nekaj bo Lp Hribovc
16. jan 2008 21:13
ežoj držim palce da ti rata reza
16. jan 2008 22:17
jade je napisal/a: |
Ežoj, ežoj kapitalno stvar si pozabil. Niso samo centimetri, ki morajo gor, bi še kakšno leto moral obrnit na dol. [grin][jezik][8] [:P]jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 16. jan 2008 17:01:00 |
16. jan 2008 23:18
maserka je napisal/a: |
Tale tema je postala čisto zgrešena in sploh ne služi prvotnemu namenu. maserka |
16. jan 2008 23:25
Atina je napisal/a: |
Kako da ne? Kolikor jaz razumem, bi šel Ežoj rad h Katki POIZKUŠAT čokoladne glazure, a ne? Torej se sklada z naslovom teme .......... (dovolj pikic?) (sem dobre volje danes, zadnji čas, da grem spat) Atina |
Pa ne le čokoladne glazure, še marsikaj. ( le da mi moja virtuelna prijateljica meša štrene ).
ežoj
17. jan 2008 7:01
Ne......ežoj bi rad katki spekel burek!
A še nič konkretnega niste scimili.....zlotali? pol pa nimam šans, da bi pela na poroki?
No ja, saj itak vsak dan pojem.....možeku.....bi pa še rada komu, hehe
Kyara
17. jan 2008 8:43
... al pa baklavo, sej je vseen, sam da bo DEJT!!!
O centimetrih bi se dalo še na široko debatirat, sam ne bomo a ne? Ker kaj naj pa ostane skrivnost...
Opala, Jože, dihat za ovratnik, sam ne preveč, da ne bo pobegnila... Sam si se pa zdej že tok potrudil, si z vsemi zvijačami opremljen, kriva je brihtna Ognjič, bi te še jez na dejt povabila, he, he... lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 17. jan 2008 08:50:11
17. jan 2008 15:58
ežoj je napisal/a: |
Katka, katka, glej kaj mi delajo, če imam take virtualne prijateljice, virtualnih sovražnic sploh ne rabim. Sedaj, ko mi dobro kaže, bi rad pokvarila celo zadevo, pol bi pa odnekod " kao slučajno " izvlekle kakšnega bratranca. Katka, nič verjet glede let, zagotavljam ti, da sem v najboljših letih. Danas sem bil cel dan v metropoli, pridem, pogledam v špigl: nobene pleše. Izmerim višino: do 190 cm mi manjka manj kot 10 cm, pa to je fenomenalno, kaj sem jaz dosegel v nekaj dni, zdej bi res bil čas za dejt. Kaj misliš? ežoj |
Ežoj nimam bratranca imam pa brata še samskega, hehe. Pa nič ne bi imela proti temu, da imam Katko v žlahti, vsaj meni ne bi bilo več treba tort pečt za pol žlahte.
jade
17. jan 2008 16:26
A bi na sosednji hrib tudi kaj pridišalo? Pa tudi "dejt" ni važen, samo da bi. lp VesnaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ploščati špageti z morskimi sadeži
Rižek v poletni solati