Pralno sušilni stroj

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

20. dec 2007 20:46

Imam Aristonov pralno sušilni stroj že kar nekaj let.Ima malo večji boben,nimam navade nabutati perila v stroj.Zvečer ga enostavno vključim,zjutraj je perilo suho in ni zmečkano,saj kot je nekdo napisal pred menoj sam to perilo večkrat premeče po sušenju.Nikoli pa nimam muskastega temnega perila,tako da bi o tem težko,vem pa da ima moj zbiralec prahu,tega očistimo enkrat na dve leti.Ponavadi poberem zvečer brisače,teh je pet velikih in še kakšna zraven,tako da zjutraj iste položim na stojalo.Niso zmečkane,in tudi muckaste ne,verjetno tvoj stroj potrebuje samo kakšen servis in čiščenje,mogoče bo potem bolje. anaeva

duracel  

član od: 6.7.2007

sporočila: 14

4. feb 2008 9:38

Živjo! A mogoče kdo ve, če se pri pralno sušilnem stroju AMXXF 149 lahko regulira število vrtljajev centrifuge in če je možen zamik vklopa za sušenje? Ima kdo podrobnejša navodila za ta stroj? Hvala in lep dan! duracel

toppy  

član od: 10.12.2007

sporočila: 282

4. feb 2008 21:10

duracel kaj ti tega ne morejo v prodajalni,kjer ga boš kupila povedat ,mislim,da ti bodo tam vse razložli.Spomnem se,da sem jaz uletela z listkom v roki na njem pa vprašanja o stroju.pa so mi vse razložli in pokazali.Saj veš -vprašaj saj gre za tvoj denar,ki ga hočeš najbolje vložit.Pobrskaj še po spletu. toppy

Doban  

član od: 24.8.2004

sporočila: 238

5. feb 2008 19:25

Tudi jaz imam že drugi pralno sušilni stroj: prvi je bil aristonov in je brezhibno deloval cca 12 let, kar naj bi bila dandanes življenjska doba za pralne stroje. Sedaj imam že nekaj let elektroluxovega 6 kg in sem ponovno zelo zadovoljna. Pralnosušilni stroj uporabljam poleti kot pralni stroj, pozimi pa vedno kombiniram: del perila se mi posuši v kopalnici na stenskem sušilcu, del pa v stroju: in nikoli ne dajem v stroj debelih kosov perila, perila skoraj ni potrebno likati. Mislim, da je perilo zmečkano iz sušilca, če ga je preveč. Sigurno je bolje, če sta stroj in sušilec ločena, vendar je v primeru, da ni prostora kombinacija super. In ni rešitev nabaviti ožja, ločena stroja, saj ne moreš prati za 4-člansko družino v majhnem pralnem stroju. Simona

duracel  

član od: 6.7.2007

sporočila: 14

6. feb 2008 10:53

Oprala in posušila sem prvi stroj perila v pralno sušilnem stroju (Ariston) in sem pozitivno presenečena - perila skoraj ni potrebno likati. Ko sem posušeno perilo vzela iz stroja, je imelo malo vonj po gumi oz. po novem, vendar se je hitro razdišalo. Tako da zenkrat sem zadovoljna. duracel

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti