Kuhinjski robot - ronic hq

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

tema odprta - 21. avg 2002 18:00 | ogledi: 8.201 | odgovori: 7

l.p

NISEM SIGUREN ČE JE O TEM ŽE BILO KAJ NAPISANEGA....:)

skratka, zanima me malo več o tem aparatu, ki ga tako uspešno (??) demonstrirajo po vseh slov. sejmih in velecentrih. kaj je tako "grandioznega na njem"....ali ima že kdo izkušnje z njim.....kaj je TISTO , ki ga loči od povprečja...in ali se splača nakup ( cena....je kar visoka....so pa plačilni pogoji ugodni) ....

p.s-kakšne priključke dobiš z njim..???

Sašo

escada

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

22. avg 2002 21:40

Moja mami se je pred nekaj leti vrgla v stroške in si ga privoščila. Zadeva je fajn, jaz si ga tu in tam sposodim za "hitri sladoled", sicer pa se mi zdi, da s svojim starim Gorenjevim multijem (bo že več kot deset let) ravno tako vse opravim, še zlasti, ker tako za sproti uporabljam več paličnjaka. Mislim, da je ključna prednost postrani posoda, da hrano, ki jo npr. seklja, od spodaj pobira in se ne dogaja, da ti spodaj zmleje v kašo, zgoraj pa ostane hrana v kosih. Kar zadeva ronica, deluje, enkrat smo imeli problem, ker je crknilo nekaj pri tipkah in ni delal, smo reklamirali in so popravili, hočem reči, servis je OK. Kar zadeva pa ceno - res se mi zdi veliko (sicer ne vem, koliko stane zdaj, takrat je bil nekaj več kot devetdeset jurjev, zdaj so najbrž dražji, ker so celi kovinski, mamin je delno še plastičen), mene je cena odvrnila od nakupa, je pa tako, da se komu mogoče to ne bo zdelo dosti in si ga bo pač privoščil. Ne vem no... stvar globine žepa pač. Lp Irena

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

22. avg 2002 21:50

Mene pa zanima, v čem je "fora", da ga lahko kupiš le na sejmih. Enkrat sem se že zanimala zanj, pa me je ravno to odvrnilo od nakupa, ker so mi dejali, da se ga drugače sploh ne da kupiti kot samo na sejmu in nikjer drugje. Ne vem ali so me samo hoteli prepričati v takojšenj nakup, ampak so naredili ravno nasprotno. Lp Suzana.

piškotek  

član od: 14.11.2001

sporočila: 519

25. avg 2002 17:15

Kolikor vem, nimajo ne svoje maloprodaje, ne trgovin, v katerih bi ga prodajali. ne vem, kaj je odvrnilo tebe, morda to, da se zdijo zaradi prodaje na sejmih "nedosegljivi" (če se npr. kaj pokvari...)??? Če so moje domneve pravilne, naj te potolažim - trgovin sicer nimajo, imajo pa pisarno, v kateri je zastopstvo in servis. So nekje v Stegnah, na pamet sicer ne vem naslova, sem pša že bila pri njih, ko sem nesla v popravilo mamin ronic. lp, Irena

escada  

član od: 21.8.2002

sporočila: 563

25. avg 2002 18:32

Hay. Danes sem dobil promocijski CD- Ronic orginal. Moram rečt , da je zadeva zelo O.K, vsaj po tem kar sem videl…..konec koncev….kateri drug multipraktik ti pa omogoca, da iz navadnega mleka dobiš smetano, da v njem dobesedno zmelješ meso tako kot ti ha zmeljejo v trgovini ( no ne v svaljke), da ti melje oreke, lešnike…..in pri vem tem vse skupaj ostane suho- ne pa zlepljeno v gmoto, delaš sladoled, testo npr. delaš vse naenkrat….moka + sol + kvas+olje+….vse naenkrat-gotovo v 15-20 sekundah….itd. Ožemalnik sadja…..sokovnik…( ni je stvari iz česa nebi stisnalo soka….pa pri tem ne zazmrcvari košic, da je potem sok grenak…..saj pravim verjetno je full uporabna zadeva! Zanima me ali obstaja boljši multi praktik na našem tržišču…..KATERI!!! CENA RONICA je 106.000.00 sit ( po podatkih ki sem jih dobil), NA 24 OBROKOV…..JE TO UGODNO ALI NE?????? Sašo escada

anazus  

član od: 4.1.2002

sporočila: 154

25. avg 2002 21:19

Pozdravljen Sašo! Mi lahko poveš, kje lahko dobiš njihov promocijski CD? Tudi jaz bi ga namreč imela. Lp Suzana

Zvonka  

član od: 4.7.2002

sporočila: 16

26. avg 2002 12:19

Z Ronicom sem zelo zadovoljna, to res ni navaden multipraktik. Uporabljam ga pa največ za izdelavo testa za drobno pecivo, vlečeno in kvašeno testo, za biskvite malo manj. Še posebej okrog novega leta, ko lahko kar serijsko izdeluješ testo, ki mora malo počivati. Zelo je praktičen, ker ima tudi elektronsko tehtnico, pa sestavine kar dodajaš v isto posodo. Nastavka za sokovnik pa zaenkrat skoraj ne uporabljamo, ker se mi ne zdi preveč praktičen. Glede cene pa mislim, da ni pretirana, sploh za tistega, ki se rad zadržuje v kuhinji in peče pecivo, da ne govorimo o mletju in sekljanju pa ribanju zelenjave. Prodaja pa ga firma HQ d.o.o., Stegne 27, Ljubljana, tel. 01 511 12 24 (to sem prepisala iz rač. telefonskega imenik). Jaz ga priporočam! LP Zvonka Zupančič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti