Plišaste živalce

Brgita  

član od: 17.8.2006

sporočila: 267

tema odprta - 14. dec 2007 10:03 | ogledi: 1.303 | odgovori: 8

Pozdravljeni!

Zadeve se umirjajo, tako da sem po dolgem času spet med vami. Pa da se še pohvalim, da s 01.01.2008 začnem s polovičnim delovnim časom (nekako je uspelo)!!!

Sicer pa me zanima, če je kdo kje zasledil kakšne plišaste medvede ali kakšno drugo gozno žival, da izgleda čim bolj naravno. Rada bi zunaj naredila nekaj "goznih utrinkov", kakšnega spečega medveda ali kaj podobnega. Medvedkov je veliko, samo vsi izgledajo tako umetno ali pa so prelepi, da bi bili zunaj, na mahu?!

Hvala za pomoč

Brgita

s0ncek*  

član od: 23.4.2007

sporočila: 1191

14. dec 2007 10:06

Brgita, če bi jaz dala nekam pred hišo medveda ali kaj podobnega, bi prvo noč skrivnostno izginil ... :D Ukradli so nam že lučke, okraske ... tako da zdaj to delamo le še na zgornjih balkonih (1. nadstropje v hiši), do tam pa nihče se more kar tako splezat :) Upam, da ti uspe. s0ncek*

anaeva  

član od: 14.11.2007

sporočila: 1742

14. dec 2007 10:39

Nam so ukradli vse buče za noč čarovnic,upam samo da so se oreng spekli. Ali ga boš naredila iz lesa,pliša ali iz česa,...Videla sem medveda,ki je imelo ogrodje iz žice,okrog pa je bil zapolnjen z mahom,bilo je super,samo zelo veliko mahu so morali nabrati,popskušaš lahko tudi tako,da kupiš velike balone in jih potem oblikuješ v žival in obložiš z papirnato maso,to potem pobarvaš in kasneje še zaščitiš s premazi zaradi vlage,... anaeva

Brgita  

14. dec 2007 11:22

Nam bodo potem živali ušle v gozd, ker smo čisto blizu. Samo nekaj bo treba, da bo malo drugač in praznično. Lp Brgita

teacher  

član od: 16.10.2007

sporočila: 68

14. dec 2007 11:46

Mi smo za veliko noč kupili majhnega zajca in kokoš, ki sta bila narejena iz slame. Če ni nujno, da je pliš, potem poglej v kakšnem vrtnarskem centru. Nisem prepričana za medveda, ampak jelena imajo pa sigurno kakšnega. Če dobiš slamnatega, ga lahko oblečeš s filcem, samo to ne bo ravno poceni, izgledalo pa bo bolj naravno. Samo ga boš morala zelo obtežiti, da ne bo čudežno pobegnil. Material je pa odvisen tudi od tega, kje bodo živali postavljene(streha). teacher

Brgita  

14. dec 2007 12:44

Saj ni važen material, samo da bi bil lepo. Mislila sem narediti en brlog, da bi mogoče samo glava gledala ven in posnet kakšno smrčanje?? Vem, nore ideje, samo..... Brgita

teacher  

član od: 16.10.2007

sporočila: 68

14. dec 2007 13:23

Potem pa ni problem. V bistvu lahko tudi sama izdelaš ali pa prosiš kakšno gospo ali gospoda v cvetličarni ali vrtnariji. Če imaš vsaj malo smisla za ustvarjanje(ideje vsekakor imaš dobre), sem prepričana, da ti bo super uspelo. Samo, za smrčanje pa ne vem, kako ga boš izvedla. teacher

Brgita  

14. dec 2007 13:34

Posnela bom nekoga, ki glasno smrči. Samo še to ne vem, kako se bo to predvajalo. Najbolj bi blo na CD, da bo lahko daljši čas in se vrtelo okol in okol. Mogoče se bo še kdo prestrašil?!?! Brgita

neznan uporabnik

14. dec 2007 22:28

zanimive ideje Brigita...za smrčanej res ne bo problem najdit, samo za predvajanje bo pa res problem, pa da bi se ti to skos ponavljalo...težko po moje... lovebeyba

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti