V avtu bi rad pritrdil nekaj stvari,da med vožnjo ne bi frčale naokoli,pa me zanima,kje v Ljubljani se da kupiti Velcro trak (JEŽEK),rabil bi obojestranskega in enostranskega.
Hvala
harigast
V avtu bi rad pritrdil nekaj stvari,da med vožnjo ne bi frčale naokoli,pa me zanima,kje v Ljubljani se da kupiti Velcro trak (JEŽEK),rabil bi obojestranskega in enostranskega.
Hvala
harigast
13. dec 2007 9:06
Lahko ga naročiš v spletni trgovini Deltex iz Vrhnike. tanya017
13. dec 2007 9:20
JEžke, trak, tam 2 cm širok, se dobi na metre v Bauhausu, tam nekje okoli eletrike, imajo take stvari...
13. dec 2007 10:07
Ta reč se dobi povsod po Ljubljani. lp Vesna
13. dec 2007 12:45
V trgovini z blagom in pozamentarijo. anaeva
13. dec 2007 13:43
Centromerkur, Nama, Maxi, oddelki za šivanje Veri
13. dec 2007 18:16
Živjo, moja žena zadevo pogosto kupuje, pa se mi zdi, da vedno gre v Vrvarno na Trubarjevi. Ne vem, če se res dobi povsod po Ljubljani, glede na to, da te za kakšno navadno stvar prav bukavo gledajo. Sploh kakšna razvajena mularija, ki ji ne gre po glavi nič drugega kot ekstazi, pa katere firme so gate, pa take reči. Koma! No, v Vrvarni dobiš tudi navadni motvoz za privezovanje česarkoli, takorekoč vsega. To bi bila, hargast, tudi en opcija. Pa še večnamensko je in drži kot pribito, sploh če uporabiš pravilen vozel. MihaMiha
13. dec 2007 21:17
Hvala za odgovore ima pa MihaMiha prav,99%prodajalk sploh ne ve kaj je Velcro.Bo najboljše kar v Bauhaus odvandrat. Veri:Centromerkurja pa že nekaj časa ni več. harigast
13. dec 2007 21:37
Kako, da ni Centromerkurja? V Litiji ga imamo. jade
14. dec 2007 8:47
Kaj je Velcro tudi jez ne vem ,vem pa kaj je ježek trak.i imamo v avtu original,sem jih pa danes videla pri sosedu,... anaeva
14. dec 2007 12:29
Centomerkur je zraven Prešernovega trga, kolikor vem, se mu še enako reče. Oddelek z bižuterijo so preselili v majčkeno trgovinico, ki se osnovne stavbe drži. VeriKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremna cvetačna juha
Ajdovi svaljki s kislo repo