Za hči bom jutri pekla
leni1
Za hči bom jutri pekla
leni1
12. dec 2007 19:09
http://www.moj-album.com/vstopnica/abplkthoc Najbolj enostavna varjanta je tudi med mojimi torticami. To je varjanta s smetano, s tičino se da pa naredit bolj umetniške zadeve
12. dec 2007 19:10
leni1, vtipkaj po googlovo iskanje slik "butterfly cake", pa boš dobila ogrooomno zadetkov. katka
12. dec 2007 19:11
Medvedka, zelo lepe torte delaš. gaja 1
12. dec 2007 19:15
Ja, pa je nekaj jamrala, da niso! Ti ti, te bomo po riti! katka
12. dec 2007 19:45
Morska medvedka s čim si pa naredila tisto na sredini trup pa glavo leni1
12. dec 2007 20:07
torte so prov hude men so zeloooo všeč. Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
12. dec 2007 21:41
Hvala, hvala, hvala.... Ja... sej so lepe, sam jaz nisem NIKOLI zadovoljna z njimi. Vedno se mi zdi da bi lahko bilo bolje leni1 - trup za metula sem naredila tako, da sem izrezala vafel v obliko, potem pa ga oblekla v marcipan. Poenostavljena zadeva katka lopatka - hvala za nasvete glede iskanja idej za tortice...
14. dec 2007 15:46
morska medvedka, kako si naredila tistega medvedka?je tako luškan. In kako naredite marjetice so zelo lepe? vida u.
14. dec 2007 16:47
hvala hvala... Za medvedka sem kupila 3D model v pekarni Vrhnika. Spekla biskvit, potem pa s posebnim nastavkom in masleno kremo obarvano v rjavo naredila dlako Pod medvedkom pa sta 2 pravokotna biskvita. Eden s sadno in eden s čokoladno kremo. Medvedka pa se v bistvu ful malo napolni. moj je bil običajno lešnikov. Marjetice pa so iz tičine. Naredila sem jih z modelčki, ki sem jih ravno tako kupila v pekarni Vrhnika. Lahko pa povem, da je medvedek vsem tako lep, da hočejo vsi za svoje otroke takšno torto, tako da... sem jih naredila že precej leni1 - kako je šlo? Je metuljček uspel??
14. dec 2007 17:29
tko je lep, zelo dober izgleda dlaka. Kakšen nastavek je to, čist poseben ali kateri izmed tistih ki jih dobiš zraven vrečke v kompletu? vida u.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Bretonske palačinke