Zavese

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 935

10. dec 2007 22:37

ursa40 kako pa bi se obneslo, če bi črnilo stisnila kar med pralni prašek. reza

Jerneja USA  

član od: 24.11.2006

sporočila: 812

10. dec 2007 22:58

Modra barva je komplementarna rumeni, tako da zelo razredcena modra barva po videzu res pobeli zavese. Seveda, ne smes kapniti direktno nanje, ampak ce prej razredcis v vodi bo delovalo. Meni so ze lani poslali neko belilo, ko sem narocilo velike kolicine sode bikarbone po posti. Sele pred nekaj dnevi sem odprla in videla, da je belilo zelo koncentrirana modra barva. Dve kapljici razredceni v vodi sta dovolj za cel stroj perila. LP Jerneja USA

seherezada  

član od: 19.11.2006

sporočila: 256

10. dec 2007 23:06

Tole s črnilom sem pa jaz tudi že probala pred leti. Drugače pa dajem pecilni prašek k pralnemu prašku. seherezada

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

10. dec 2007 23:07

elba je napisal/a:
Jaz dam vrečko pecilnega praška v posodo skupaj s pralnim praškom. Perem normalno na 40 stopinj, zmanjšam centrifugo na 900 in izberem mehčalec z vonjem, ki mi je všeč, da dolgooo lepooo diši. elba
Popolnoma se strinjam! Že dolgo perem zavese s pecilnim praškom in so vedno snežno bele. Pri nas se v kuhinji kadi in je bilo res težko doseči belino, dokler nisem slišala za ta preprosti hec s pecilnim praškom. Poskusi, ne bo ti žal. Issi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti