Kateri je način najhitrejše in najboljše obarvanje smetane,naprimer v rdečo.
leni1
Kateri je način najhitrejše in najboljše obarvanje smetane,naprimer v rdečo.
leni1
10. dec 2007 9:34
Smetano je v rdečo zelo težko pobarvat. Običajno postane roza. Meni še ni uspelo dobit rdeče smetane Uporabljam pa večinoma tekoče barve (po kapljicah dodajaš smetani), pa tudi v prahu se kaj najde (prah pa zmešaš z MALO tekočine in dodaš smetani). To so moje izkušnje.
10. dec 2007 9:40
Jaz sem jo nazadnje barvala z baravmi iz mercatroja-4 pakirane skupaj,v tubah,podobno kot tiste za pisanje po tortah. Barvala sem jo z rdečo pa mi je ven pršla lepa roza...tako,da se strinjam z morsko medvedko... Roncolino
10. dec 2007 10:45
Sem mislila da foster clark v steklenički obarva,pa je ful groznega okusa. leni1
10. dec 2007 12:01
Rdeča smetana je mission impossible. Se pa da čisto kvalitetno zdizajnirati kaj, kar je v osnovi belo-rdeče. Jaz dam v smetano bodisi kandirane češnje ali pa rdeči ribez (ko se ga dobiti) in imam potem zelo v redu izdelke. Skratka - redefiniraj koncept sladice, pa bo šlo. Vendelina jr.
11. dec 2007 14:06
Z barvo v prahu, ki jo kupiš v Pekarni Vrhnika v Črnučah rata živo rdeča barva. JaninaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti karbonara
Klasična pizza