10. dec 2007 15:02
midva se med tednom običajno vidiva šele po osemnajsti uri, pa tudi vikendi so (po njegovi strani) večkrat delovni, tako da se mi zdi običajno dovolj že to da sva skupaj in se (povečini) ne obremenjujem s tem kaj bova počela, kam bova šla... med tednom imava po šesti uri "kosilo" med katerim predebatirava razne stvari, pa je ura že sedem ali pa pol osem in je potem tako ali tako večera konec:( jaz se sicer ful težko navajam na to, da hodi domov tako pozno (v meni je vtisnjen spomin na to, da moj oče pride domov vsak dan že ob treh, pa ne hodi v službo skoraj nič bolj zgodaj kot moj v.d. moža (ob šestih)) tako midva skupaj, ko se ura prestavi na zimski čas sploh ne vidiva dnevne svetlobe:)))) sej po eni strani mi je smešno, samo po drugi me pa to fejst žalosti... pa izkoristiva vikende... pozimi iščeva sneg, pomladi borovnice, jeseni kostanj, poleti pa morje, senco in kamenčke... sprehajava se okoli jezera, pa do centra na tortico, se odpeljeva s prijatelji na bowling, greva plavat, pa v kino, pa na kakšen hrib. sicer pa ti priporočam, da se najprej sama rešis dolgega časa... če ti je dolgčas kar samo po sebi ti tudi on ne bo nič pomagal... več čas boš čakala nanj in boš potem samo grozno razočarana, ker ne bo dosegel tvojih pričakovanj... ti iz lastnih izkušenj govorim, kaj češ...:))) jaz se večkrat zabavam sama zase, grem na kavo s prijateljico, grem v knjižnjico na kakšno razstavo ali predavanje, grem tečt okoli jezera, ali pa v ljubljano za vikend k sestri... tako tudi jaz nisem kar zmeraj dosegliva... saj veš, kako je s stvarmi, ki so zmeraj na dosegu roke... ne ceniš jih več...:))) jaz sem se naučila, kako biti srečna sama (no, lažem, v bistvu se še učim:). pa mi je tako lepše in bolj zabavno tudi z njim. hruškabanana