Parna tuš kabina

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

tema odprta - 9. dec 2007 15:15 | ogledi: 2.650 | odgovori: 4

Prenavljali bomo kopalnico in razmišljamo o parni tuš kabini (turški savni). Učinke parne kopeli in aromaterapije na telo poznam (imam težave z dihali in mi kombinacija evkaipt+meta v pari prav paše), ne poznam pa učinkov na kopalnico. Kdor ima to zadevo, prosim za kakšno informacijo- so kakšne težave z izparilnikom, vpliv trdote vode, plesen v kotih kopalnice, na kaj moram biti pozorna pri nakupu...? Na netu so predvsem reklame, zato bom vesela vsake izkušnje iz prve roke.

LP, V.

magnolija  

član od: 16.4.2006

sporočila: 688

9. dec 2007 16:51

Nimam nobenih izkušenj. Pred nekaj tedni je bil o tem članek v Delu in dom. Če si ga slučajno zgrešila ga poišči. Se mi je zdelo kar ok napisano. Upam, da ti bo še kdo pomagal bolj konkretno. LP magnolija

VilmaS  

9. dec 2007 18:35

Sem našla prilogo (še dobro, da tašča zbira star papir) in prebrala članek. Kar nekaj uporabnih nasvetov sem našla...odzračevanje že imam, ventilator v sami kabini pa je zelo dobra ideja. Magnolija, hvala!

LP, V.

LP, V.

župca  

član od: 12.5.2004

sporočila: 348

9. dec 2007 18:36

Imamo tuš kabino s savno od Kolpa san in smo zelo zadovoljni. Predvsem pozimi jo večkrat uporabljamo. V kopalnici ni nobenega vpliva. Priporočam. lp, župca

VilmaS  

9. dec 2007 20:29

Župca, če sem iskrena, sem si to želela slišati  

LP, V.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti