Prosim,če mi lahko kdo pošlje kakšen dober oz. preizkušen recept za pijačo iz medu(medeno žganje,medeni liker,medica...)Že v naprej najlepša hvala.
ko69
Prosim,če mi lahko kdo pošlje kakšen dober oz. preizkušen recept za pijačo iz medu(medeno žganje,medeni liker,medica...)Že v naprej najlepša hvala.
ko69
8. dec 2007 8:18
Zdravilni napitek sok 2 limon 4 žlice medu 2 žlici vinjaka 1/4 litra tople vode Vse sestavine dobro zmešamo. Kuhano vino z medom 1 l belega vina 200 g medu 5 klinčkov cimetova skorjica lupina 1/4 limone Vino in začimbe prevremo, odstavimo, dodamo med, premešamo, da se raztopi in vroče ponudimo. Če kuhanemu vinu dodamo še 2 dl ruma, dobimo grog. Medeni punč 1 l vode 20 g ruskega čaja 250 g medu 200 g sladkorja v kockah 1 limona 4 pomaranče 2 dl ruma Kocke sladkorja obribamo ob limono in pomaranče, da se čim več olupka prime sladkorja. V vrelo vodo vržemo vrečico ruskega čaja. Čaj naj v kropu stoji 3 minute. Nato čaj odlijemo, pridamo kocke sladkorja, med, sok 3 pomaranč, sok limone in rum. Ponudimo vroče. nonicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Zmagovalni bananin kruh