kupila bi aparat za peko kruha (tisti, kiti sam zmeša in speče). Rada bi dobila kakšne konstruktivne napotke o uporabnosti (se obnese? se splača??? ipd.)
Hvala - Brina
brin
kupila bi aparat za peko kruha (tisti, kiti sam zmeša in speče). Rada bi dobila kakšne konstruktivne napotke o uporabnosti (se obnese? se splača??? ipd.)
Hvala - Brina
brin
14. avg 2002 8:43
Pojdi v rubriko nasveti ali pa v iskanje vpiši aparat za peko kruha. Namreč o avtomatu smo že veliko povedali. Lp, Andreja
14. avg 2002 9:01
Menim, da za peko kruha ne rabiš aparata, saj je čisto preposta. PA še nekaj v Nemčiji že kar lepo število gospodinstev zgorelo zaradi napačnega delovanja teh aparatov. Namreč segrejejo se preveč. Ni nujno, da se zgodi vsakemu ampak nikoli ne veš. Varnost naj bi bila tako kot je bilo govora na slovenski televiziji, ko so vzeli določene aparate iz prodaje zaradi nevarnosti.
22. okt 2002 23:12
Jaz ugodno prodam Severinov aparat za peko kruha-skoraj nerabljen. Peče krasno, kruh je dober, a zaradi pomanjkanja prostora v stanovanju sem ga prisiljena prodati, čeprav sem si ga zelo želela. Če koga zanima, naj mi to sporoči pod to rubriko!
23. okt 2002 9:04
Živjo! Kakšne programe ima? Koliko pa je star in kakšna je cena zanj?Lp
23. okt 2002 10:18
Tudi mene zanima, koliko ima programov in seveda cena. LP Martina martinas
23. okt 2002 21:27
Enako. Pa koliko mešal ima? Sycia
23. apr 2003 13:48
ne kupujte aparata v akciji Spar!!!!!!!! ce delas po receptu za polovicno maso - super, res zelo dober kruh, ce pa zelis speci vecjo kolicino in upostevas tocne kolicine v receptih, ti kruh prevec vzhaja in se prelije na gorilec, kjer se zge in smodi!
24. apr 2003 13:24
Jaz imam Severina iz Spara - akcija že skoraj 4 mesece. Kruha že skoraj 4 mesece nisem kupila v trgovini, pečem pa različnega. Meni je super, moji družini tudi, uporabljati moraš tudi domišljijo in iznajdljivost, je pa res, da sto ljudi - sto čudi. lenka
25. apr 2003 10:28
Živjo! Tudi jaz sem z aparatom zelo zadovoljna, res je da moramo recepte malo prilagoditi in kruh je res super. Petra
28. apr 2003 12:06
Meni pa se zdi, da se kruh iz kruhomata nikakor ne more primerjati s tistim, spečenim v klasični pečici in zgnetenim ročno....aparat zato uporabim le včasih...stvar okusa pač....Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno rdeče zelje
Sendviči iz ajdovih rogljičkov