Modrosti

dj  

član od: 14.1.2003

sporočila: 445

12. dec 2007 13:46

Tole sem zadnjič dobila po e-mailu. Nasmejala sem se do solz:

MOLITEV PRIJATELJSTVA

Naj bolhe tisočih kamel preplavijo mednožje tistega, ki ti je zajebal dan in naj bodo njegove roke prekratke, da bi se popraskal .....

AMEN

dj  

12. dec 2007 14:01

Pa še tale:

I work for money.

If you want loyalty,

get a DOG!!!

dj  

12. dec 2007 14:17

»Pameten človek se prilagodi svetu - nespametni skuša svet prilagoditi sebi.

Zato je ves napredek odvisen od nespametnih ljudi.«

George Bernard Shaw

»Najmanj delajo ljudje, ki nikoli nimajo časa.«

»Nesposobni lahko delajo vse, sposobni samo tisto kar znajo.«

»Ni poraženec kdor je poražen, poraženec je tisti, ki se po porazu ne pobere.«

»Nasvete sprejemaj ob vinu, uporabljaj jih ob vodi.«

matejac  

član od: 8.6.2004

sporočila: 446

12. dec 2007 21:01

Meni so všeč: Vsi so vedeli, da je to nemogoče, potem pa je prišel nekdo, ki tega ni vedel, in uspelo mu je... Winston Churchill Dum spiro spero (ne vem avtorja, star latinski pregovor; dokler diham, upam) Če ljubezen nosiš v srcu, potem jo gotovo tudi srečaš (ne vem avtorja) We only part to meet again (to mi je naključno ostalo, ko sem gledala en film; razideva/mo se zato, da se ponovno srečava/mo) Lep večer Mateja

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

12. dec 2007 22:24

Quem di diligunt, adolescens moritur (kogar bogovi ljubijo, umre mlad.)

Tega tako ali tako vsi poznamo, se mi zdi.

Za zamisliti se je pa nad temle:

Quem di odere, paedagogum fecere (kogar bogovi sovražijo, ga naredijo za učitelja). (hmmmm.....)

LP

cervus

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

13. dec 2007 0:32

Šele ko bo posekano poslednje drevo, šele ko bo zastrupljena poslednja reka, šele ko bo ujeta poslednja riba šele potem boste ugotovili, da se denarja ne da jesti. prerokba indijancev Kri Osamljeno drevo zraste najvišje. afriški pregovor Drobna dejanja, ki jih naredimo, veljajo več kot velika, ki jih načrtujemo. Ko se človekov um razširi, da bi sprejel novo zamisel, se nikoli več ne skrči na prejšnjo velikost. Oliver Wendell Thomas Podarimo ljudem tisto, kar lepša življenje: iskren pogled, prijazno besedo in topel nasmeh. Vse ljubezni se zgodijo a le prava traja, je kot izvir nenehno nastaja. Rudi Kerševan Kdor vpraša , je butelj za pet minut, kdor pa ne vpraša, je butelj za vedno. Kozlu se izogni spredaj, konju zadaj, hudobnemu človeku pa z vseh strani. daga

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

13. dec 2007 7:32

Pametni pišejo, nori pa pozabijo!

Gora ni nora, nor je tisti, ki brez pameti (opreme) lazi gor!

Za vskim dežjem posije sonce!

Ko padeš, vstani in pojdi naprej!

Kyara

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

13. dec 2007 7:46

sam popravek: gora ni nora, tisti je nor ki gre gor! ( nekako se mi bolj rima) ežoj

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

15. dec 2007 9:49

Ne kaži svetu, če si srečen, ker svet je nevoščljiv, še manj mu kaži, če si nesrečen, ker svet ni občutljiv. Zaj pa gren gor na goro, pardon, breg. tumpika

evagirl  

član od: 4.10.2007

sporočila: 276

15. dec 2007 10:00

En kitajski pregovor :D Pes ki laja ni dovolj kuhan :) evagirl

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti