zanime me če jih je katera zasledila v trgovinah in kje...aja rada bi kako posebno obliko ne okrogle
hvala
mihana
zanime me če jih je katera zasledila v trgovinah in kje...aja rada bi kako posebno obliko ne okrogle
hvala
mihana
5. dec 2007 10:14
Hm...nimam pojma
5. dec 2007 10:16
v Intersparu se dobijo zelo luskane praznicne kovinske skatlice z pokrovi v raznih oblikah - lunice, smrekice, zvezdice itd.... Res so super, niso prevelike pa se drage niso, ceprav nevem tocne cene :) pomarandza
5. dec 2007 10:18
V Sparu so nekaj čez 1,40 €, sem jih kupila in so lepe! lidka
5. dec 2007 10:37
V mercatorju sem pa jaz nabavila take z Da Vincijevimi angelčki, tudi po ugodni ceni, po tri škatle ena v drugi.
5. dec 2007 11:23
ko je že ravno govora o škatlah, me zanima naslednje: tudi jaz sem gledala vse te škatle-posode za shranjevanje piškotov in se nisem mogla odločiti, katero kupiti. Katere so boljše: kovinske ali plastične (varianta Tupperware)? Prosim, če mi napišete vaše izkušnje:) Lp Kajica
5. dec 2007 11:50
Ko je že odprta ta tema, bi pa še jaz vprašala: kako vam uspe, da vam kovinske škatle ne začnejo rjaveti? Jaz jih ne perem v pomivalcu, pa takoj jih obrišem, ko jih operem, pa imajo vseeno rjaste pike. LP hope
5. dec 2007 11:55
hope, saj rjavijo
5. dec 2007 12:20
Hope, preden škatlo po pranju zapreš, jo moraš dobro osušiti. Za robovi rada ostane vlaga. Jaz jih dam kar na radiator. Škatlice sem letos kupila v KIK tekstilu, so sicer okrogle, ampak poceni-3 za 3 evre, majhne pa po 1 evro za kos. Pa zelo lepe so. Basti
5. dec 2007 12:23
Basti je napisal/a: |
Škatlice sem letos kupila v KIK tekstilu, so sicer okrogle, ampak poceni-3 za 3 evre, majhne pa po 1 evro za kos. Pa zelo lepe so. Basti |
5. dec 2007 12:58
Merkur ima tudi pravokotne oz. kvadraste, so precej velike, pa tudi dražje, zelo lepe imajo pa tudi v LJ v Tisoč in en dar, sam tam mi pa cena sploh ni všečKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Jabolčna torta
Fokača s paradižnikom in timijanom