Zelo bi bil vesel, če bi mi kdo (po možnosti iz območja Kranja ali Ljubljane) lahko odstopil nekaj kristalov vodnega kefirja.
L.p.
Jože z Jezerskega
Zelo bi bil vesel, če bi mi kdo (po možnosti iz območja Kranja ali Ljubljane) lahko odstopil nekaj kristalov vodnega kefirja.
L.p.
Jože z Jezerskega
13. dec 2007 15:15
Tudi sam sem se navdušl nad vodnim kefirjem icon_smile_wink.gif in ga redno pijem vsak dan Kefirjeve gobice za mlečni kefir je pa težje dobit, sam sem jih naročil ravno prejšnji teden na Srednji biotehniški šoli v Naklem, imajo svojo trgovino. Delovni čas trgovine je: ob torkih od 15h-19h in ob petkih od 9h-13h. Ti pošljejo po povzetju. Naslov trgovine: Strahinj 99, 4202 Naklo Kontaktna oseba: Ga. Jana Vidic = 04 277 21 11 Telefon: 0 4 277 21 26 Tudi v Ljubljani ko mi dozorijo jih boste lahko pri meni free prejeli. Zoransi
13. dec 2007 15:33
Zoransi, če bi se prej pojavil tukaj, bi gobico dobil zastonj - tukaj si jih člani in članice brezplačno pošiljamo med seboj . Imam še nekaj zamrznjenih in nekaj posušenih.
Malo bolj je izgleda težava s kristalčki. V zadnjem času sem na ZS dobila že dvoje povpraševanj, a jih žal nimam več, sem se jih naveličala. Ko sem še delala vodni kefir, sem pa vsak teden v koš zmetala par žlic kristalov , ker se nihče ni zanimal zanje.
Cila
14. dec 2007 23:44
Cila, tudi na www.bolha.com mi jih bo upam uspelo zastonj dobiti lp Zoransi ZoransiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nacho čips gostija
Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo