2. apr 2008 14:32
Kdaj je ponovitev te oddaje? lp rolada
2. apr 2008 14:32
Kdaj je ponovitev te oddaje? lp rolada
2. apr 2008 14:36
Jaz jo včasih ujamem tam okrog polnoči v soboto, na 2. programu. zvezdica55
2. apr 2008 15:06
Se pridružujem pozitivnim mnenjem. Damijan je simpatičen, preprost, sproščen,... Tanja, ki ga spremlja z mini kamero isto, prav luštna je v vseh pogledih. Recepti so zanimivi, razlaga še bolj. Najbolj mi je všeč, ko imajo gosta, je bolj pestro. Včasih še gost kaj zanimivega pove tako o sebi kot o "kuhi" (kot prejšnjič Katarina Venturini, še Damijana je presenetila)... Niti slučajno pa mi ni všeč, ko gosta "nadomesti" druga Tanja (ki sicer vodi Labirint) - za oddajo se sicer "oboroži" s podatki (slabo odigrana slučajna vprašanja), toda vidi se, da nima izkušenj, pa daje vtis, kot da ona uči Damijana on pa prav po kavalirsko to prenaša. Sicer pa je koncept kuharske oddaje super. Glede časa se ne bomo nikoli uskladili (sedaj, ko se bodo dnevi daljšali pa sploh). Morda bi bila ponovitev ob bolj razumnem času. Enkrat sem prvi termin krepko zamudila (ujela zanimiv konec) in potem sem revček prav čakala (okoli 24. ure je bilo), ker sem hotela videti vse. Pozdrav, Lipa
2. apr 2008 15:30
Lipa je napisal/a: |
Enkrat sem prvi termin krepko zamudila (ujela zanimiv konec) in potem sem revček prav čakala (okoli 24. ure je bilo), ker sem hotela videti vse. |
Za takšne primere imam pa jaz vedno prazno videokaseto v rekorderju (da slučajno kaj ne zamudim). Ziher je ziher
Lep dan in veliko se smejte
2. apr 2008 16:49
Super oddaja, Damjan zelo sproščen in z veliko uporabnimi nasveti, tudi jaz padam na primorski dialekt. Sem že kuhala po nekaj njegovih receptih (npr. svaljki ali njoki z žajbljem, zrezki s kislo smetano in parmezanom, pa še nekaj drugih jedi). Če slučajno nimam časa v soboto gledati oddaje jo pogledam na internetu. Meni sta tudi obe punci v redu. Adrijanam
3. apr 2008 8:58
Oddaja je super; sploh, če so zraven gosti, ki tudi sami znajo kaj skuhat. Edina stvar, ki me moti, je pretirana uporaba pomanjševalnic; malček oljčeka, peteršiljčka, poprčka itd. ... ne vem ali sem samo jaz tako občutljiva, ampak proti koncu oddaje je že prav moteče in me čisto znervira. narda
3. apr 2008 9:52
Narda, tudi jaz sem alergična na pomanjševalnice - nasploh, v receptih pa še posebej. tigris
3. apr 2008 10:34
Damijam je zakon! Mi ga vsi gledamo ob sobotah.
Anja
7. apr 2008 9:51
Lep pozdrav! Hvala za vaše odzive in moram reči, da smo zelo polaskani, da nas uvrščate takoj za Jamieja Oliverja in da Damijana gleda tudi ati, ki je antikuhar! Tigris - pica s polento je fantastična! Vsekakor vredno izvedbe, saj smo jo pripravile že vse v našem uredništvu in se strinjamo, da je okusna in enostavna. Pa še vsakemu uspe, ne glede na kulinarično predznanje. ( V katerega v vašem primeru nikakor ne dvomimo :))) Katti - krasno, da ste se lotili tuninega namaza in Plesne pravljice - res je zelo okusna torta, priporočamo vsem sladkosnednežem :))) Damijan vam vsem pošilja pozdrave! Zadnjo oddajo Z Damijanom pa si lahko, če želite, ogledate na spodnji povezavi: javascript:search_play("ava2.13409909"); In brez skrbi, tudi naslednjo sezono bomo z vami! ustvarjalci oddaje Z Damijanom (Tanja, Maruša in Anka)
7. apr 2008 10:29
Še enkrat lepo pozdravljeni! Smo odkrili še drugo stran foruma :))) Glede ponovitve oddaje Z Damijanom: Damijana lahko še enkrat gledate v soboto, na drugem programu TV Slovenija ob približno 24.00 in pa tudi v ponedeljek, na drugem programu, ob približno 11.00 (Ure ponovitev se prilagajajo glede na program). Damijana pa lahko vedno pogledate na spletni strani: www.rtvslo.si/sobotnopopoldne/zdam Tam je arhivirano zadnjih 10 oddaj, ča pa pogledate pod arhiv napovednikov in pritisnete na tipko "več", boste našli tudi recepte. Hvala tudi za kritike, se bomo potrudili, da bomo čedalje boljši. Lep kulinarični pozdrav, ustvarjalci oddaje Z DamijanomKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato
Nacho čips gostija