Damijan v sobotnem popoldnevu

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

28. jan 2009 11:38

No jaz Damijana gledam, čakam ravno konec sobotnega popoldneva zaradi njegovega kuhanja. Mi je bilo pa smešno, ko je pri uporabi mozzarele, ker gor piše buffalo, rekel, da je bikova:) ealy

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

28. jan 2009 11:47

V zadnji seriji, Nigella's Christmas, vzdihuje res vsaki dve minuti. Ohhh in ahhhh non stop. Zabavno za crknit. Sem preizkusila kar nekaj njenih receptov in so tako rekoč brez izjeme super. Jp, punca je velika zvezda, z oddajami in knjigami (plus drugimi povezanimi zadevščinami) je punca do danes zaslužila okoli 20 milijonov funtov. fresh

travica85  

član od: 26.1.2009

sporočila: 9

28. jan 2009 12:44

Jaz pa ne morem gledati tega damijana...pa ne vem zakaj. Sem imela rajši Desetko. travica85

ealy  

član od: 27.5.2004

sporočila: 173

28. jan 2009 12:54

U jaz pa ne, tisti drugi, ki ni kuhar mi je blazno antipatičen. Pa mi ni nič naredil, pa čist ok je, ampak mi je zoprn... 100 ljudi, 100 čudi, drugače bi bilo pa dolgčas. ealy

jankica  

član od: 12.10.2005

sporočila: 856

28. jan 2009 13:30

kelly je napisal/a:
Zmotili ste se, ni šlo za podvojene osebnosti, kelly in filip10 sva mož in žena. Sedaj res pišem pod ženino prijavo, ker ste mojo blokirali. Žena je napisala par dobrih misli v pobudo, da se pozimi pomisli tudi na tiste, ki jih zebe v snegu in so jo nekateri napadli. Zato sem se vključil jaz, branil čast svoje žene in jo podprl - zanimivo, sam nisem doživel kritike. Najbrž, ker sem moški :) Na forumu nam ni potrebno razkrivati svojih sorodstvenih vezi, kolikor je meni znano. Ampak ne skbite, vsa najina sporočila sva izbrisala in se na ta forum zagotovo ne bova vračala, ni vredno. Opravičujeva se vsem, ki ste nama poslali zasebna sporočila za nalepke od Mercatorja (jaz sem napisal, da jih ima žena veliko in bi jih z veseljem podarila), vendar so mi neupravičeno blokirali pošiljanje sporočil. Hvala :) P.S.: Predlagam, da raje izbrišete sporočila, ki vsebujejo nasilne in žaljive komentarje in takih je kar nekaj. Pa lep pozdrav in ne trudite se z odgovori, ker na to stran ne prideva več. kelly kelly
Se oproščam, sploh ne spada sem, vendar sem preveč debelo gledala in ugibala, kaj sem spet zamudila, zato citiram gornje besedilo, da ne bo spet prej izbrisano. Pa kaj, če debata včasih skrene, ni pa fer, da se potem briše in se štrene ponavadi še bolj pomešajo. jankica

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

28. jan 2009 13:42

ealy je napisal/a:
U jaz pa ne, tisti drugi, ki ni kuhar mi je blazno antipatičen. Pa mi ni nič naredil, pa čist ok je, ampak mi je zoprn... 100 ljudi, 100 čudi, drugače bi bilo pa dolgčas. ealy

Kateri drugi pa ni kuhar? A vsakokratni gost ali gostja ti je blazno antipatičen/antipatična?

rimljanka - zasebno mnenje

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

28. jan 2009 13:48

Rimljanka, pogovarjali so se o Desetki. Mislim, da ima ealy v mislih Napotnika. Meni je pa on všeč, tudi na njegovi spletni strani - blogu najdem veliko zanimivih idej. Ima pa res en značilen stil. RadaJem

fresh  

član od: 4.5.2006

sporočila: 1856

28. jan 2009 13:52

Napotov blog je meni 1A. Obožujem njegov stil pisanja, oddaj pa ne spremljam, ker drugače za vikende najraje skačem kje zunaj. fresh

daga  

član od: 18.5.2007

sporočila: 1412

28. jan 2009 16:26

Damijanovo kuhanje si še vedno rada ogledam. Kaj bi se obesili prav na vsako njegovo besedo. Seveda prihaja do napak, a kaj bi to, saj tudi sami nismo brez njih. Všeč so mi njegovi hitri in domiselni recepti, njegovi gosti so mi pa včasih bolj, včasih manj všeč. Nekateri so bolj sproščeni, drugi spet ne, a meni se to zdi prav v redu, saj se mi zdi, da to vse skupaj naredi še bolj domače vzdušje. Če pa katerega ta oddaja tako moti, da jo mora javno kritizirati, res ne vidim razloga, zakaj jo sploh gleda. Tudi to, da bi se morali zgledovati po tujih kuharskih oddajah se mi zdi nesmiselno. Kaj res moramo prav vsako domačo stvar do konca skritizirati, tujo pa sprejeti z odprtimi rokami? Sicer pa res ima lahko vsak svoje mnenje, le tega ni treba, da pri tem žali vsevprek. Mislim, da veliko več dosežemo. če dobronamerno nekomu svetujemo, kot pa da ga popljuvamo. Pa lep sončni pozdrav pošiljam vsem. Imejmo se radi! daga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti