11. maj 2009 22:17
par urc me ni tukaj, pa glasni postane sladki ... Je moglo bit pa dopoldansko danes močno... Ognjič
11. maj 2009 22:17
par urc me ni tukaj, pa glasni postane sladki ... Je moglo bit pa dopoldansko danes močno... Ognjič
13. maj 2009 15:34
Ognjič je napisal/a: |
par urc me ni tukaj, pa glasni [petelincek] postane sladki [muca]... Je moglo bit pa dopoldansko [sonce] danes močno... [sopeksrckov][zmesan] Ognjič [vrtnica] |
13. maj 2009 15:39
a se tukaj govori o damjanu v sobotnem popoldnevu ali se kregate in pa provocirate??? ninkica
13. maj 2009 17:23
kuharamater, kar pošteno povej, zakaj si postal prijaznejši, če ni Ognjič tista.
rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije
19. maj 2009 9:49
Mene pa zanima, kje najdem Damjanove recepte. Sem že iskala, pa ne najdem. hvala linolina
19. maj 2009 10:05
V Google vpiši sobotno popoldne in na njihovi strani je na levi strani alineja z Damijanom, kjer imaš aktualni recept in arhiv. lp
19. maj 2009 11:38
Linolina - evo:
http://www.rtvslo.si/sobotnopopoldne/z_damijanom
tu imaš recepte (pod aktualnim receptom klikni še na arhiv in jih boš dobila še več) in arhiv oddaj.
Mojca
9. jun 2009 10:06
Gledala sem zadnjo oddajo in imela občutek, da sem vse že videla. Ali se motim, ali je res, da oddaje ponavljajo? Še eno kuharsko vprašanje: ne dolgo nazaj sem na TV (me vem, ali je to delal Damijan, ali je bil kakšen drug kuhar) videla recept za musako z rižem in mesom. Recept sem si prepisala, a se je večina besedila poškodovala. Ali je še kdo zasledil ta recept? Ali ga lahko prepiše?
9. dec 2009 19:04
Pozdravljeni, Ali je kateremu uspelo potegniti videe iz oddaj kuhajmo z Damjanom? lp gracija40
9. dec 2009 19:31
gracija 40 napišieš sobotno popoldne in kuhamo z Damjanim . MilžiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Borovničevi cmoki z orehi in pehtranom