11. maj 2009 9:57
Ja kaj se usajate, drage pitke.....
Ravno tako kot cellnet-a poučujete o gumbku na daljincu, velja za vse vas, da imate na desni strani ekrana drsnik, s katerim zlahka zdrsnete navzdol po ekranu, ne da bi prebirali stvari, ki vas ne zanimajo. Cellnet je pa samo svoje mnenje povedal. Ga ne sme? Je to tukaj rezervirano samo za vas, drage pitke? Edine zveličavne? No, no, no...
Sicer pa še moje mnenje o oddaji (ni nujno, da ga berete!): Odlični recepti, domiselna priprava, odlično "komponiranje" sestavin. Kot mnoge, pa tudi mene moti premalo opreme.
Predvsem pa mi gre na živce asistentka, ko s konico skorajda mesarskega noža reže (beri: drobi) papriko (in druga živila), da postanem ves nervozen. S tako asistentko si lahko pomagaš kje drugje, ne v kuhinji (no, ja, pri kuhanju...:))) Pa kaj je res ne morejo naučiti malo odločnejših gibov, rezov, mešanja, obračanja... po tolikem času bi se pa res lahko že kaj naučila.
Suma sumarum: ideja dobra, oddaja slaba, vsebina prebavljiva, asistentka katastrofa (v kuharskem smislu - da se ne boste feministke takoj usajale!) Kuhar - mojster! (debel ali ne, čisto vseeno in nepomembno)
kuharamater