3. dec 2007 10:46
Saj veš, da hrana, ki jo drug pripravi je vedno bolj okusna kot, če jo sam narediš...vsaj meni.
lp
Anamarija
3. dec 2007 10:46
Saj veš, da hrana, ki jo drug pripravi je vedno bolj okusna kot, če jo sam narediš...vsaj meni.
lp
Anamarija
3. dec 2007 10:52
slepakura je napisal/a: |
Le Creuset je zakon! slepakura |
Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 03. dec 2007 10:55:43
3. dec 2007 11:41
Joj, jaz nikoli ne pečem pečenke v pečici, mojim je najbolj sočna kar pečenka iz plate. Naredim pa jo tkole; * meso osolim in ga na olju opečem iz vseh strani. Ko je opečeno ga razrežem in opečem še z notranje strani. Potem dolijem mal vode in dodam kumino, ščep vegete, lovor,narezan česen - 2 stroka, mal majarona in to dušim cca pol ure ( odvisno od kakovosti mesa ). Seveda zlo pazim, da mesa ne zažgem - po potrebi dolivam vodo. Pečenka je SUUUUUPEEEEER. Lep, čeprav deževen dan ! *štorklja*
3. dec 2007 11:55
alexis je napisal/a: |
Anamarija: http://www.lecreuset.com/ alexis |
Uuuuu. kako je lepa, kaj bi se jo morda dobilo tudi v modri barvi?. Alexis, hvala, priznam da prvič slišim in vidim tako posodo, kaj ta posoda je namesto pečice, pa verjetno še cenejša?
Anamarija
3. dec 2007 12:00
Štorklja, jaz pa mislim, da je ni posode, ki bi nadomestila pečice.
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Caprese solata s popečenimi svaljki
Ajdovi svaljki s kislo repo