16. mar 2008 19:34
Greš na iskanje(forumi) pa se ti odpre stran kjer vneseš ime avtorja receptov v tem primeru Riko, pa se ti bodo odprli vsi Rikovi recepti, poskusi, meni je uspelo.
lp
Anamarija
16. mar 2008 19:34
Greš na iskanje(forumi) pa se ti odpre stran kjer vneseš ime avtorja receptov v tem primeru Riko, pa se ti bodo odprli vsi Rikovi recepti, poskusi, meni je uspelo.
lp
Anamarija
16. mar 2008 19:56
Anamarija 1 hvala, zdaj sem ponovno probala, in je pokazalo vse recepte, prej sem najbrž prezgodaj, ni blo še kaj aktivirano, ker sem se tik pred tem prijavila. Hvala še enkrat! ann
17. mar 2008 8:15
Majamarko hvala za recept za hladno potico. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
17. mar 2008 8:55
Pozdravljeni! Iščem recept za žepke (drobno pecivo, piškoti), lahko iz skutinega testa in polnjeni z orehovim nadevom. Nimam več ideje, pod katerimi imeni bi še lahko iskala to pecivo. Hvala in lep dan! Moycaa
17. mar 2008 13:29
Matilda, najlepša hvala. A bi jih mogoče lahko "filala" z orehovim nadevom? Mislim, orehe pomešane s sladko smetano. Moycaa
17. mar 2008 19:46
Filaš lahko z vsem, kar ti srce poželi . Tudi slanim. Zdaj mi je na pamet padel nadev iz pirhov, ki bodo ostali v stilu francoske... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/ Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 17. mar 2008 19:47:44
17. mar 2008 20:30
Hrm, pa se mi je še eno vprašanje pojavilo. A že obstaja kakšna tema za "računalniško svetovanje"? To se pravi tema, kjer lahko pišemo vprašanja, nasvete na področju računalništva? Lp, ***amy***
18. mar 2008 15:04
bom pa kar sem postavla vprašanje, da ne bom nove teme odpitala, pa itak je namenjeno rimljanki. a sedaj se ne da več ocenjevati receptov? nike
18. mar 2008 15:14
nike, samo par strani nazaj je bilo to vprašanje http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1258Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Pad Thai