29. jun 2013 21:33
rimljanka, lepa hvala.
lp
pat
29. jun 2013 21:33
rimljanka, lepa hvala.
lp
pat
23. jul 2013 0:16
Pozdravljeni, super ste tukaj Imam prošnjo za nasvet ker sitnarim, v "shrambi slik" mi je, še sama ne vem kako uspelo naredit mapco? Neki sem čarala In kako v te mapce objavim ali prenesem slike, da bojo v mapci ostale?
Lp, slivovi cmoki
slivovi cmoki
23. jul 2013 0:39
V shrambi klikni na znak za mape, ko se ti odprejo vse ustvarjene (fajn je, da jim daš imena), klikneš na željeno, počakaš, da se odpre in naprej po že znanem postopku naložiš slike, tako kot si jih prej v osnovno.
Slike ostanejo v njej, brez skrbi
lp
mzm
25. jul 2013 12:33
mišzmoke, hvala ti za urgenco .Lp, slivovi cmoki
slivovi cmoki
30. jul 2013 17:49
Rada bi prišla do teme o "helikopter" bakteriji v želodcu. Zdaj so jo odkrili tudi meni, pa bi si rada osvežila spomin. H v a l a!
daga
30. jul 2013 18:17
Tole sem našla http://sl.wikipedia.org/wiki/Helicobacter_pylori
Lp, slivovi cmoki
slivovi cmoki
30. jul 2013 18:39
Ja, hvala , mišzmoke.
daga
20. avg 2013 21:34
Pozdravljeni!
Prepričana sem, da sem nekje tukaj brala o zanimivih vrtnih gredah z zelišči (polžaste, spiralaste??), zdaj pa teme ne najdem več. Nečaku sem obljubila pomoč pri oblikovanju in zasaditvi grede. In zdaj vas lepo prosim za pomoč....
Hvala.
maybe
20. avg 2013 21:36
Mogoče Moj vrt.
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Kruhove kroglice